Matas Inspiration

Æteriske olier og hjemmelavet hudplejeprodukter

IMG_7043

Jeg købte for noget tid siden nogle forskellige æteriske olier, da jeg gerne vil prøve at lave mine egne hudplejeprodukter som cremer, skrubbemasker, body lotions osv. det er bare ikke helt blevet til noget endnu, da man også skal have så mange forskellige redskaber til. Den idé har jeg fået, da min svigermor laver nogle helt fantastiske, gode produkter! Jeg er stor fan af dem, så jeg er virkelig blevet inspireret!
Men da jeg ikke kan komme i gang lige nu, vælger jeg så i stedet at hælde få dråber af en olie i en creme, jeg i forevejen har. Man skal nok ikke gøre det med hvilken som helst creme og nok heller ikke, hvis man har en virkelig dyr en. Jeg har en helt almindelig Nivea creme, hvor jeg har hældt et par dråber pebermynteolie i, da jeg elsker den friske følelse, den giver til huden. Jeg kan ikke garantere, at det gør noget godt for en masse, og for alle, da det er en idé, jeg selv har fået – altså selv at hælde det i en færdiglavet, købt creme. Jeg vil jo helst prøve mig frem med egne cremer, men da jeg må vente lidt med det, så er det, hvad jeg lige kunne gøre. Synes det virker ret fint til mig som en “erstatning” indtil videre, men man skal nok også huske at gøre det udfra ens egen hudtype, det er jo meget forskelligt fra person til person, hvor sart hud man har. Jeg har f.eks. fundet ud af, det ikke hjælper på min hud at være alt for blid, jeg er for det meste altid lidt mere hård ved den, end hvad andre måske vil være ved deres hud – det har jeg fundet ud af ved at prøve alverdens ting ved min hud igennem tiden! Det er også derfor, jeg godt vil prøve at lave mit eget, da jeg måske kan få lavet noget, der passer lige præcis til min hud.

Man kan også prøve at finde en opskrift på nettet til hjemmelavet ansigtskrub med ingredienser, man allerede har i hjemmet og så tilføje lidt olie til. Du kan også altid finde en guide på, hvad olierne er gode for. Nogle renser, andre giver luft osv.
Det er nok altid bedre at tilføje olierne til noget, man selv har lavet fra bunden af, da man så er helt sikker på, hvad man blander olierne sammen med, men man må jo prøve sig frem 🙂

Jeg kan rigtig godt lide alt det, man kan købe i helsekostforretninger, og det virker bare til at være så godt for hud og helbred det meste af det. Jeg bliver altid så inspireret, når jeg træder ind i butikkerne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Matas Inspiration