A christmas weekend

Glædelig mandag, kære læsere.
Har I haft en god weekend? Min har både været god og helt fyldt op med godt selskab, fødselsdag, julepynt og julebag.

Denne weekend har vi nået at få pyntet lejligheden, bagt pebernødder og lavet konfekt. Det har været en dejlig weekend, der virkelig har stået i julen og familiens tegn. Det er ret utroligt, hvor travlt folk kan have til hverdag, men så snart vi rammer december, så bliver familien samlet lidt ekstra og man sætter mere pris på de små ting og hinanden. Det skal man jo også gøre på alle andre tidspunkter på året, men der er alligevel noget specielt over den effekt julen har på mange mennesker.

Jeg elsker, hvor meget denne weekend har fået mig endnu mere i julestemning, og at jeg rent faktisk har nået at lave så meget ‘julet’ allerede. Jeg er så ekstremt udmattet i dag, fordi jeg ikke har let ved at overskue så fyldte dag flere dage i træk, men det har været et par dejlige, fyldte dage!

Det er også grunden til, I ikke har hørt fra mig i nogle dage. Familien og begivenhederne er blevet prioriteret ekstra højt, men samtidig er jeg ikke god til at klemme skriveriet ind imellem alt andet. Det skal jeg have tid og overskud til, da mine tanker skal samle sig, og der skal være ro i hovedet. Det fungerer bedst, når jeg ved, at jeg har tiden til det. Jeg er så ekstremt perfektonistisk, og jeg kan ikke gøre noget halvt. Når jeg skriver et indlæg, tager billeder eller noget helt trejdje, så skal jeg være sikker på, at det er helt gennemtænkt og gennemført.

Jeg har da nået at tage lidt billeder til jer. Der skal nok komme mange flere julebilleder til jer - specielt lidt mere detaljeret af vores hyggelige(synes jeg selv) oppyntet lejlighed.

Åh, hvor jeg elsker december! Den burde være her lidt mere end den korte tid, den egentlig er her på et helt år.

Må I have en vidunderlig mandag, mine kære.

Massere julestemning og kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer