A festive weekend!

Godformiddag, kære læsere.

Så blev det tirsdag, og endnu engang er der gået for mange dage siden mit sidste indlæg - det er ikke godt! Men jeg har haft en ret vild og helt fantastisk weekend(selvom lørdag gik mest med at komme over tømmermænd fra fredagens begivenheder).

Vi var til Gin Festival med Daniels far, moster og bror i fredags, hvor vi først var ude at spise 10-retters menu, hvilket jeg aldrig har prøvet, men var en spændende og virkelig lækker oplevelse!

Derefter tog vi videre til Gin Festivalen, som varede fra kl. 20.00-23.00 - jeg kan love jer for, at det er svært at gå som noget, der nærmer sig ædru derfra! Jeg drikker faktisk sjældent, da jeg ikke altid bryder mig om følelsen af at miste kontrollen, men engang imellem er det altså hyggeligt at slå sig løs - så længe man er sammen med de sødeste og sjove mennesker.

Det er i sig selv en helt vild hyggelig og spændende oplevelse; man kan jo vælge at prioritere meget nøje, hvor man vælger at prøvesmage, så det ikke tager overhånd, men når man har så mange forskellige gin man kan smage på tre timer, er det lidt af en udfordring! Jeg gik dog pænt udenom nogen, men også lidt for hurtigt over til andre.

Der var nogle virkeligt lækre gin imellem - og måden de blev blandet og serveret på! Mmm! Det er også bare hyggeligere generelt, at nyde en drink(eller øl) i stedet for at drikke bare for at drikke, og her er det da en smart og sjov måde at finde ud af, hvad man kan lide, hvis man overhovedet er til gin.

Lørdag må jeg indrømme, at jeg var lidt hårdt ramt at tømmermænd, så der var jeg ikke helt så spændende og skiftede mest mellem at sove, spise, sove og se serie. Det var egentlig ret kort og præcist fortalt, hvordan min lørdag så ud.

Søndag fejrede vi Daniel og hans lillebrors fødselsdag, selvom Daniel først har fødselsdag i marts. Det var en dejlig dag i godt selskab! Det har bare generelt været en dejlig weekend, jeg og mit humør kan leve godt på i denne uge.

Jeg ønsker jer en vidunderlig tirsdag, kære!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer