A little hair inspiration for me and for you

Godformiddag, kære læsere.

Jeg har her lavet en lille collage af billeder fundet på Pinterest, da jeg går med tanken om komme til frisøren snart. Der skal helst ikke ske den alt for store forskel, men mit hår trænger så voldtomt til en klipning! Det er ret slidt, hvilket nok ikke er så mærkeligt, eftersom det er over et år siden, jeg sidst var til frisøren(!!).

Det med at tage til frisøren er en ting, jeg er SÅ dårlig til at få sparet sammen til, og jeg savner faktisk lidt at gå derfra med en følelse af, at resultatet er endnu flottere, end jeg turde håbe på. Det er længe siden, og derfor er jeg heller ikke så ivrig efter et frisørbesøg.

Når det så er sagt, så savner jeg lidt frisure i mit hår. Jeg elsker, at det er blevet langt, men jeg savner lidt “spil” i det. Jeg er bare i tvivl om, hvordan jeg vil have det, da mit hår også er meget fint i det, så det må heller ikke være noget, der tynder det mere ud. Det virker bare som en god ting at have en eller anden idé med sig, når man træder ind til en frisør.

Jeg leger også lidt med tanken om at få lavet permanente krøller, da jeg synes, det passer bedre til mig med krøl end glat hår. Det vil også være lidt lettere end at bruge en evighed på at krølle det! Det kan være så hyggeligt at bruge tid på at sætte hår, lægge makeup og bare gøre sig lidt fin. Men nogle gange er tiden ikke helt til det, og så kan det være rart, at man på kortere tid har fået sat det hele.

Jeg tænker lidt på blødere krøller, som ikke er alt for små og gør det for puffet. Det skal være nok til at give håret fylde, men stadig også ret classy, hvis I kan følge mig.

Har I nogle gode idéer til en smuk frisure? Jeg tager imod dem med kyshånd, da det også er rart at få noget input udefra. Om ikke andet kan I måske selv få nogle idéer fra indlægget her, hvis I selv går med tanken om en ny frisure.

Hav en helt fantastisk tirsdag, mine kære!

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer