Five fun/random facts about me

A little vintage haul

Jeg har et lille haul, som jeg tænkte at jeg ville vise jer i dag. Jeg var nemlig vildt begejstret, da jeg i går var i genbrugerne,  over at finde så fine ting. 

Det er jo fuldstændig genialt med genbrugsbutikker, og jeg har altid været kæmpe fan! Det varierer jo altid(selvfølgelig) meget, om man finder noget godt, og der er jo sjældent to ting af det samme eller forskellige størrelser. 

Derfor er det så fedt, når man kan finde noget, der passer perfekt på ens stil og størrelse! Ofte føler jeg mig også lidt mere åben i forhold til nødvendigvis ikke kun at gå efter tøj, der har nøjagtig min størrelse. Jeg er ofte mere tilbøjelig til at vælge en størrelse, der er en smule større eller faktisk foretrækker, det sidder lidt stort.

Det kommer selvfølgelig an på, hvad man lige finder, men jeg giver det oftere en chance end i andre butikker, hvis jeg ikke kan finde noget i min egen størrelse. 

Ved mine genbrugsbesøg i går har jeg følt mig ekstremt heldig! Jeg har faktisk fundet noget, der er i min størrelse, men som også er lige min stil. Det føles så fedt at finde noget, man er så glad for, men som samtidig ikke har kostet særlig meget. Jeg er vild med det! 

Må I have endnu en helt fantastisk sommerdag! 

Xx

Emilia 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Five fun/random facts about me