A new favorite product for my skin

Godeftermiddag, kære læsere- og glædelig 3. søndag i advent! Laver I noget hyggeligt på sådan en adventssøndag? Herhjemme tager vi den helt med ro, hygger og åbner adventsgaver. Det er så hyggeligt!

For et par uger siden var jeg på julemarked på Gisselfeld kloster. Det var så hyggeligt og en helt masse smukke ting at se på! Havde jeg bare haft lommen fyld med penge... Men jeg kom i hvert fald forbi en bod med de lækreste hudplejeprodukter til krop og ansigt, hvor der stod to rare mennesker klar til at tilbyde en behandling til hænderne med en af deres skrubs. Mine hænder blev helt ekstremt bløde og lækre! Derefter skulle jeg lige rundt at se resten af de stande, der var sat op, men jeg vidste altså godt at jeg lige måtte tilbage til boden og have noget med, inden jeg tog derfra. Det blev til denne ansigtsskrub med mandarin, og jeg tror ikke, jeg har prøvet en mere lækker, effektiv og helt fantastisk skrub til mit ansigt! Jeg synes til tider, det kan være lidt svært for mig at se en forskel, da min hud har sine dårlige perioder, hvor den er lidt mere problematisk, og så synes jeg, det kan være svært at blive helt tilfreds. Specielt her i vinterperioden, hvor kulden udtørrer min hud så meget, og den ser træt og kedelig ud. Men den skrub har altså virkelig gjort underværker! Min hud ser mere frisk ud, har fået en meget bedre fugtbalance og endda en naturlig fin farve - og så er den så ubeskriveligt blød længe efter behandlingen! Jeg kan simpelthen ikke anbefale den nok.
Derudover er det helt naturlige ingredienser, der bliver brugt og ikke alt muligt med fremmede ord, man aldrig har hørt om før. Det helt specielle må vist være deres sydesalt, som de bruger i deres skrub, det synes jeg så spændende og lækkert! Når julen er overstået, og økonomien er kommet på rette kurs igen, skal jeg helt sikkert have prøvet flere af deres produkter. Jeg tror simpelthen ikke, jeg har prøvet en mere effektiv ansigtsskrub til min hud før! Produkterne kan købe på Nordisksaltskrub.dk Der er intet reklame, sponsorat eller andet over dette indlæg. Jeg vil bare så gerne give min oplevelse og begejstring for dette produkt videre til jer. Må I have en helt vidunderlig eftermiddag og aften, mine kære! Varme julekram, Emilia

Synes godt om

Kommentarer