A very relaxing day

Godaften, kære læsere.

Sikke en smuk dag det har været! Desværre har jeg virkelig ikke været særlig konstruktiv. Jeg har faktisk ligget i sofaen det meste af dagen og intet rigtigt foretaget mig. Det har bare været én af de dage, hvor det har været okay at slappe helt af. Det gør det heller ikke bedre af, at Daniel har ferie, da jeg går lige så meget i ferietilstand, som han gør. Men det er nu dejligt at have ham herhjemme i en hel uge!

Efter jeg vågnede fra en middagslur tidligere, stod solen højt på himmelen, og vejret så ekstremt indbydende og lyst ud! Derfor besluttede Daniel og jeg os for at gå en lille tur med Loui og derefter tage en tur i genbrugerne, som vi har tre af her i byen. Vi elsker at besøge genbrugerne og se, hvad de har fundet af spændende nye ting - og vi skal gerne i alle sammen!

Jeg fandt en flot striktrøje og en blazer/jakke. Striktrøjen var endda til halv pris, så jeg gav kun 15 kr. for den! Jeg er vild med genbrug! Der er så meget godt ved engang imellem(hvis ikke altid) at vælge genbrug fremfor nyt. Jeg indrømmer genre, at jeg nok ikke helt kan holde mig fra at købe helt nyt, men jeg bliver aldrig træt af genbrug, og det er bestemt en favorit for mig at finde mit tøj i den slags butikker. Man kan lige så godt spare, hvor man kan, men samtidig er hele idéen om at genbruge også bare genial og godt for meget.

Blazer/jakken kostede 40 kr., hvilket jeg synes er helt fint til den kvalitet. Den har den smukkeste mørkebrune farve og er virkelig klassisk og elegant! Jeg glæder mig til at vise den frem til jer. Jeg skal nok sørge for at få lagt billeder op i løbet af ugen.

I morgen tager Daniel hjem til en ven, hvor de skal spille musik og kommer derfor først hjem igen onsdag. Jeg har det altid, som om jeg vil forkæle mig selv lidt ekstra, når jeg skal være alene i lejligheden fra den ene dag til den anden; der skal tøsehygges med ansigtsmaske, film og snacks!

Her til aften tror jeg dog, at Daniel og jeg skal se en film og nyde, at han har ferie, og vi har lidt ekstra tid sammen.

Må I have en vidunderlig aften!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer