A very useful and lovely day

Godmorgen, kære læsere.

Jeg håber, I har det dejligt.

Jeg havde den hyggeligste aften i mandags til bloggerevent hos Bloggers Delight. Det var super hyggeligt, spændende og brugbart! Min angst var ekstrem dagen op til, og jeg troede næsten at jeg ikke vill komme af sted, hvilket havde været så ærgerligt, da det var en aften, der var så begivenhedsrig, at jeg ikke ville være den foruden!De havde dækket så fint op med lidt godt til ganen og små gaver til os alle. Jeg følte mig så forkælet og taknemmelig!

Det var spændende at møde de andre søde bloggerpiger, der deltog; høre om deres blogs, og hvad og hvordan de gør. Jeg har ikke så mange at dele det med, som har samme interesse, så det var så hyggeligt og rart at have muligheden for at snakke om det med nogen, der virkelig forstår, og selv har, passionen for det.

Vi fik de lækreste hudplejeprodukter med hjem fra mærket Australian Bodycare, som kan købes her. Jeg har allerede prøvet dem lidt af. Både cremen og masken er simpelthen så lækker! Jeg kan ikke sige med sikkerhed endnu, hvilken virkning de har, men hold op, hvor føles de dejlige på huden! De føles meget milde, hvilket er virkelig rart. Nogle produkter er lækre, fordi de netop føles lidt “hårdere” ved huden på en måde, der gør at de føles mere effektive, hvor andre produkter er gode, fordi de ikke er alt for skrappe.

Specielt her i vinterperioden er min hud meget mere sart og tør, men har det stadig med at fedte i løbet af dagen. Derfor kan det være svært at finde en ansigtscreme, der fugter, men ikke tilstopper porerne.

Ansigtscremen fra Australian Bodycare har jeg allerede indtrykket af, fugter min hud meget effektivt, men jeg oplever samtidig ikke, at den gør min hud fedtet. Den hverken svider eller på nogen måde føles voldsom på huden, som nogle produkter kan lige nu grundet min tørre hud. Jeg tror godt, jeg kunne gå hen at blive fan!

Jeg gik derfra med så meget godt, og jeg glædede mig helt til at komme hjem og udvikle mig mere! Jeg bruger meget tid på min blog, men der er stadigvæk ting, der kan være udfordrende;
Jeg har faktisk ikke selv muligheden så ofte fo at få andre til at tage billeder for mig, så derfor er jeg ret nervøs for, at mine billeder bliver ensformig, da det bare er mig, mit kamera(plus timer) og stativet, når jeg til hverdag skal tage billeder herhjemme.

Jeg kan hele tiden lære; forbedre mig, og jeg suger al ny viden og idéer til mig! Forhåbentlig kan jeg fortsætte med at udvikle mig i forhold til både design, tekst og billeder.

 

Hav en vidunderlig dag, mine kære.

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Rebekka,
Hyggeligt at møde dig og spændende at kigge rundt på din blog! Fantastisk som du deler! Jeg prøvede også selv masken og cremen i går - den var virkelig lækker, så nu kan det være at vinterens kedelige hud er reddet! //Rebekka aka Beksemad 😊
www.beksemad.dk
Emilia Eline
,
Hvor er det dejligt at høre - og så hyggeligt at møde dig også! 😊 Ja, den er nemlig så lækker og kunne godt gå hen at blive en lille redning her i den kolde tid 😊 Kram, Emilia