(Almost) ready for a new week

Glædelig tirsdag, kære læsere.

Jeg har ligget syg hele sidste uge og har slet ikke kunne overskue andet end bare at ligge i sengen. Nu har jeg det heldigvis bedre, men er stadigvæk ikke helt på toppen. Jeg hoster stadig en smule og føler mig ør i hovede og krop, men har det klart bedre end i sidste uge!

Daniel startede med at blive syg, og så fulgte jeg efter et par dage senere, hvor vi begge bare endte med at ligge i sofaen og se film dagen lang, eller sove, fordi vi intet andet kunne. Vi var virkelig et yndigt par!

Jeg skal lige ind i hverdagsrutinerne igen, og da jeg stadig ikke er helt fyldt med energi og overskud, tager det hele lidt tid at få klaret. Jeg må endda lige have mig en middagslur indimellem for at få udrettet noget! Jeg er simpelthen bare så udmattet.

Det er nok også typisk for årstiden, at mange af os bliver lidt mere trætte og savner lidt varme og lys. Januar er på mange måder bare en virkelig hård måned! Jeg ser frem til forår og lysere dage.

Her om lidt vil jeg gemme mig under dynen med en god serie. Jeg er gået i gang med serien ‘Greys Anatomy’, da den er kommet på Viaplay. Det er en serie, jeg altid har fulgt med i lidt uafhængigt, men aldrig rigtig fået en hel historie på, så nu synes jeg det var på tide at komme i gang. Den virker så hyggelig, og her i de kolde, mørke måneder skal der jo være lidt at hygge sig med, når man gemmer sig inde i varmen.

Følger I med i nogle spændende serier? Jeg har efterhånden set lidt af hvert både fra Netflix, Viaplay og HBO! Jeg føler mig helt tom, hvis jeg ikke har en serie at følge med i. Der skal altid være en eller anden serie, jeg glæder mig til at se, når jeg sætter mig i sofaen.

Må I have en fortsat dejlig tirsdag, mine kære.

Luftkys,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Julie
,
Hej Emilia Eline, Jeg synes din blog er super cool, og vil derfor gerne invitere dig til vores plus aften På mandag d. 4. Februar kl. 18:00 Vi afholder en workshop med fokus på blogdesign, og håber på at kunne give et par fede tricks med på vejen som blogger! Der er få pladser tilbage, det er gratis og foregår på vores kontor i københavn. Hiv gerne din blogger-veninde/ven under armen, og kom glad! - tilmelding findes her: https://n6.typeform.com/to/dHLkfS Jeg glæder mig til at høre fra dig! Bedste hilsner, Julie, Campaign Assistant Bloggers Delight
Emilia Eline
,
Mange tak! Det lyder rigtig spændende og har nu tilmeldt mig, men får jeg en bekræftelsesmail, der fortæller at jeg med sikkerhed kan deltage? 😊 - Emilia
Julie
,
Hej Emilia Eline, Yay hvor dejligt! Vi glæder os til at møde dig. Man dukker bare op 😃 Bedste hilsner, Julie