At passe på sig selv

Glædelig mandag, kære læsere.

Noget jeg ofte snakker om er, hvor vigtigt jeg synes det er at gøre gode ting for sig selv. Den seneste tid har været ret hård, det vil jeg ikke lægge skjul på, men jeg har derfor også opsøgt ting, der kunne gøre mig mere glad.

Den kommende uge byder på selskaber med skønne mennesker, som jeg har savnet helt vildt og ikke set i evigheder. Jeg er så taknemmelig for, at på trods af al den tid, der er gået, så kan vi stadigvæk snakke lige så godt sammen - og så er de der bare! Når der sker udfordrende og svære ting i ens liv, går det virkelig op for én, mere specifikt mig, hvor fantastiske mennesker jeg egentlig har omkring mig. Det har jeg altid vidst, men det er så rørende at mærke, når det virkelig gælder.

Jeg kan normalt have svært ved at overskue for meget socialt på én gang, men jeg har alligevel valgt at fokusere en del mere på det den seneste tid, og det har gjort mig så meget godt. Det påvirker mig virkelig positivt, og det er skønt at mærke, at det sociale også kan være det mest tiltrængte.

Det skal ikke misforstås, for jeg elsker at tilbringe tid med mennesker, som jeg holder af - både familie og venner. Men normalt kan jeg kun overskue en begrænset tid, og sådan er det da også stadig, men lige nu har jeg nok ekstra brug for det modsatte, og så er det virkelig fantastisk at mærke, at så skønne mennesker står klar.

I dag står den på selvforkælelse med en god iskaffe i det varme vejr, inden jeg fra i morgen af får besøg. I dag er en dag, hvor jeg vil lytte ekstra til mig selv; fortælle mig selv at jeg er god nok og sætte lidt ekstra pris på de små ting. For selv på de dårlige dage, uger eller måneder vil der være godt - bare lidt.

Må I have en vidunderlig mandag.

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer