August is like the sunday of summer

Kære læsere.

Er jeg den eneste, der har svært ved at vænne sig til, at sommeren er ved at være slut? Vejret begynder at ændre sig, og folk starter i skole og på arbejde igen.

Det føles, som om at den begyndelse, sommeren bragte med sig, den forsvinder lidt med sommeren igen, og nu kommer der en ny begyndelse.

Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt klar til, at sommeren skal slutte, og det mere kolde vejr nærmer sig. Det er bestemt ikke, fordi vi kan klage over sommeren i år, men det har også været så usædvanligt, at jeg er bange for at tage afsked med den, hvis ikke vi kommer til at opleve noget lignende igen meget længe.

Jeg føler mig lidt rundtosset over, hvor hurtigt tiden går, og at endnu en sommer er gået, og vi går en ny sæson og årstid i møde. Normalt elsker jeg efterår og tiden op til jul, men lige nu føler jeg mig slet ikke klar. Forhåbentlig kommer det med tiden, da vejret og stemningen omkring mig meget let kan påvirke mig til at mærke glæden ved årstiden.

Jeg er nærmest ved at forberede mig på, at jeg snart skal finde store striktrøjer frem, lange bukser og tykke sokker. Mon ikke det lige er hurtigt nok, men jeg føler mig ikke klar til at pakke sommertøjet væk og er næsten lidt nervøs for, om jeg kan finde min efterårs/vinterstil frem.

Jeg er da begyndt at kigge mig lidt omkring for at blive inspireret til vintermoden. Det skader jo ikke at være forberedt. Men indtil videre får I stadigvæk sommer, kjoler og solbriller på bloggen!

Hav en vidunderlig søndag, mine kære læsere.

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer