My new watch

Autumn wardrobe

1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER | 5. HER

Glædelig lørdag, kære læsere. 

Denne dag står på ren afslapning og pakning, da vi i morgen rejser til Kraków i Polen. Der skal vi være indtil på fredag. Jeg glæder mig helt vildt og tror, det bliver så hyggeligt og spændende! 

Jeg ser helt vildt frem til at tage en masse billeder, jeg kan vise jer løbende på turen – og med sikkerhed når jeg er hjemme igen. 

Men det skal der nok komme meget mere om! 

Jeg ville egentlig tippe jer om et lille udsalg, der foregår denne weekend på Eviila.dk. I dag får I nemlig 15% på hele shoppen samtidig med, at I kan bruge min personlige kode til jer, der giver jer yderligere 15% ! Koden fra mig til jer, der giver ekstra 15%, er ‘EMILIA15’ . 

Ovenover har jeg lavet en lille collage, hvor jeg har samlet et par af mine favoritter. Jeg er specielt helt vild med de brune imiteret(meget vigtigt for mig at pointere!) ruskindsbukser og nederdelen! 

Jeg synes, det passer perfekt til efteråret, og jeg vil bestemt ikke holde mig fra kjoler og nederdele på trods af, den skiftende sæson. Jeg vil stadig føle mig fin i lige dét, jeg har lyst til, og det skal efterår, vinter og kulde bestemt ikke holde mig fra! 

Jeg håber, I blev inspireret til lidt nyt til efterårsgarderoben, mine kære. 

Hav en vidunderlig lørdag! 

Efterårskram, 

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

My new watch