Balance i hverdagen

Godaften, kære læsere.

Til daglig betyder mine rutiner ekstremt meget for mig lige fra jeg vågner, til jeg går i seng. Eller, altså, det er ikke fordi hele min dag er styret af rutiner, men specielt min morgen har jeg brug for, at der er styr på, så jeg kan nyde den.

Jeg starter helst min dag med at stå op, gøre mig klar til dagen, derefter ud på en morgentur med Loui, så hjem at have min morgenmad og kaffe, hvor jeg så til sidst kan starte min dag. Jeg føler, det lyder som en indviklet morgen, men den kan ikke være anderledes, og er vel egentlig ret normal, og føles ikke så indviklet, når jeg går den igennem; jeg elsker virkelig mine morgenener - når bare jeg sætter tid af til at nyde den.

Mine morgener er jeg faktisk ret god til at nyde for tiden, men det er som om jeg har svært ved at finde en balance i resten af dagen. Den bliver hurtigt uoverskuelig for mig, og jeg bliver virkelig let distraheret og når derfor ikke de ting, jeg gerne vil nå. Det frustrerer mig en del, da jeg føler en form for ro, når jeg har klaret de ting på en dag, jeg havde sat mig for.

Bloggen er jo faktisk et frirum for mig, og jeg bliver så glad af at bruge min tid her! Men på en eller anden måde får jeg slet ikke brugt nok tid herinde lige for tiden, og dét er ting, der frustrerer mig meget!

Praktikken gør mig så ekstremt udmattet på trods af de få timer på en uge, men det er mere end rigeligt lige nu. Det kræver så ekstremt meget fra mig psykisk, og det er virkeligt udmattende.

Derfor får jeg ikke lavet meget de dage, jeg har været på skolen, selvom jeg tidligt er hjemme igen. Faktisk kan jeg næsten kun overskue en lur på en time eller to, og så er der allerede gået meget tid med det. Det er så frusterende, at jeg har det sådan!

Jeg håber lidt, at jeg kan få trænet mig selv op til at klare mere, men jeg tør ikke forvente det. Jeg har efterhånden lært med mig selv, at uanset hvor lidt jeg forstår den... angst, så bliver den ikke nødvendigvis mere forståelig med tiden. Men man lærer at håndtere den; om ikke andet bliver det bedre og nemmere.

Derfor fortsætter jeg også med at prioritere de ting, der gør mig glad, og den ting, der sikrer mig glæde og en god start på dagen er min morgen og min måde at tilbringe den på.

Én helt enormt vigtig ting har jeg lært de seneste år, og det er, at man skal gøre det, der gør én glad; man skal give sig selv glæde hver dag. Man kommer helt sikkert ikke udenom, at der vil være mindre sjove ting engang imellem, men så sørg for at love dig selv noget godt efter - og måske også før. Giv dig selv en skøn morgen og lov dig selv noget godt efter, du kan glæde dig til midt i det mindre sjove. Det hjælper faktisk mig en stor del af tiden.

... Og jeg vil fortsætte med at glæde mig selv. Forhåbentlig vil det med tiden skabe balance og overskud - og så vil I heller ikke være i tvivl her.

Må I have en skøn aften.

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer