You can't buy happinness, but you Can buy clothes

Be cruelty-free

Glædelig torsdag til Jer, smukke mennesker!

Jeg har noget, jeg lige må dele med Jer, og det er udelukkende med gode intentioner, så jeg håber ikke, det på nogen måder skaber dårlig stemning eller støder nogen. Jeg deler det med Jer, for at flere kan blive beviste om, hvad der foregår, og der forhåbentligt kan gøres en kæmpe forskel.

Da jeg går meget op i, at det makeup og skønhedspleje jeg bruger, ikke er testet på dyr, kan der til tider være et lidt begrænset udvalg at vælge imellem. Jeg gør det gerne, da jeg hellere vil have god samvittighed med det, jeg køber og bruger. Det er vigtigt for mig at vide, at mit køb ikke støtter op om, at de stakkels dyr skal lide for at jeg kunne få en god pudder eller lækker ansigtscreme. Jeg ved godt, at det hele ikke er helt uskyldigt, og nogle af tingene i produktet desværre nok engang er blevet testet på dyr, hvilket jeg slet ikke kan holde ud at tænke på, men jeg kan ikke ændre på, hvad der engang er sket, men jeg kan prøve at forhindre det i at fortsætte.

Derfor blev jeg så glad, da min veninde linkede til The Body Shop, der kører en underskriftsindsamling for at få stoppet dyreforsøg. Jeg havde slet ikke selv opdaget den, da jeg længe har holdt mig fra The Body Shop af den grund, at de var ejet af L’oreal. Jeg valgte dog stadig at skrive under, da det jo er et fantastisk initiativ! Men udover den underskriftsindsamling fortalte min veninde mig også, at de gerne ville opkøbes af et nyt firma, så siden da har jeg ventet på at det skulle ske, hvilket jeg så fik at vide i går, at de var blevet! Det er en brasiliansk virksomhed, der hedder Natura, som selv er imod dyreforsøg, hvilket jo bare passer perfekt med, hvad The Body Shop går ind for.
Jeg er simpelthen så begejstret! Nu kan jeg endelig købe hos dem igen, og samtidig kan jeg nu være helt sikker på, at jeg støtter op om et mærke, der kæmper for at stoppe dyreforsøg – jeg synes det er helt fantastisk!

Hvis I har lyst til at støtte op om at få resten af verdenen til at stoppe dyreforsøg, så kan I skriver under HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

You can't buy happinness, but you Can buy clothes