Bliv klar til forår/sommer

Indlægget er sponsoreret af Emma.dk

Glædelig solskinstorsdag, kære læsere.

Nu hvor foråret for alvor er på vej(jeg ved godt, at jeg snakker meget om dét forår, men jeg er vild med det!) er det også dejligt at føle sig lidt klar til det i skønhedens tegn. Jeg får altid lyst til at dufte lidt blomstrende og eksotisk om sommeren, da det virkelig får mig til at føle mig som en gennemført sommerpige(kvinde?) !

Jeg føler altid, jeg starter lidt forfra med alt, når vi går ind i foråret og sommeren, i forhold til hud, hår og krop, og føler aldrig helt jeg ved, hvor jeg skal begynde. Varmen gør generelt, at jeg ikke rigtig orker en for tung makeup og helst vil føle mig lidt mere naturlig. Ofte vil jeg dog gerne have min blege hud får lidt kulør først, og den plejer også at være lidt kedelig og medtaget efter vinterens kulde.

Jeg eksperimenterer meget med hudpleje og elsker at finde nye lækre produkter. Der er kommet to ny produkter til samlingen, som jeg lige er gået i gang med at afprøve og derfor ikke kan love jer mirakler, men de virker så lækre!

Den ene er en matterende ansigtscreme fra Decléor, købt her, som er perfekt til mig, der har en kombineret hud, der på den ene side har brug for massere af fugt, men samtidig også fedter en del i løbet af dagen. Det er ret frustrerende, når varmen kommer, da det klart ikke hjælper på det, når man ikke kan undgå lidt sved, der får huden til at fedte lidt ekstra. Derfor har jeg været så spændt på at prøve denne, da det virker til at være et rigtig godt mærke!

Den anden er en ansigtsmaske fra samme mærke - kan købes her. Én af de ting, der fik mig overtalt til denne maske, var at den indeholde frugtsyre, hvilket jeg før har hørt meget godt om og tænkte, at det kunne være en spændende måde at afprøve det på, hvor man får lidt af det i et produkt, der også har en masse andet godt i.

Den lover at; give huden fornyet energi, forfine dens tekstur, styrke hudens naturlige forsvar og give en flot og strålende hud. Det lyder virkelig indbydende for mig - og så er det et dejligt boost her op til foråret, hvor huden vil være mere fri for makeup.

Derudover synes jeg, det er lækkert med lidt lækkert til kroppen, der giver lidt pleje og duft. Urtekram har så mange lækre produkter, der både dufter skønt og plejer. Jeg har valgt en shower gel og deodorant fra deres rosenserie -
købt her og her. De dufter begge fantastisk og er lige, hvad jeg har brug for til den nyankomne varme!

Den sidste ting er vist lidt mellem, og til, os kvinder. Ikke at jeg skal udelukke nogen. Men ja, de hedder noget så fint som nipple covers. Kender vi piger/kvinder ikke dét med at have en smuk, stropløs sommerkjole eller top, som vi ikke helt ved, hvordan vi skal gå med, da den jo kræver en stropløs bh? Måske har jeg bare ikke fundet den rette, men jeg synes, det er svært! Derfor synes jeg faktisk, at disse er ret smarte. De kræver ikke så meget, men dækker det vigtigste, som man kan være nervøs for bliver for afslørende. De kan købes her.

Som linksene til produkterne viser, så er de købt hos Emma.dk, som er en side med et lækkert udvalg af produkter indenfor alverdens kategorier. Man betaler 85 kr. om måneden, men tilgengæld får du produkterne til virkelig gode priser. Det er bestemt et klik værd.

Produkterne i dette indlæg gør mig ét, eller mange skidt, mere klar til forår og sommer! Har I et par gode tips og tricks? Eller noget jeg bare MÅ prøve til mit lille ‘sommerboost’. Sig endelig til!

Må I have en vidunderlig skærtorsdag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer