Childhood Memories

Kære læsere.

Hvor er vejret mørkt i dag, men jeg synes faktisk, det er ret hyggeligt, og det er heldigvis ikke specielt koldt.

Det giver mig dog stadig lidt af en efterårsfølelse. Jeg får lyst til at tænde levende lys, gemme mig under dynen og se film. Jeg føler mig ikke helt færdig med sommeren, men jo længere vi kommer hen i august, og jo flere af de mørke dage, der kommer, jo mere vænner jeg mig også til tanken om efterår, selvom der gerne lige må komme et par ekstra sommerdage inden.

Med den øgende filmstemning kommer savnet frem til dengang, man kunne tage i Blockbuster hver fredag, leje en masse film og købe massere af slik og sodavand på vejen op til disken. De film skulle man for det meste nå at komme igennem over nogle dage, så man var jo nødt til at tilbringe en masse timer indendøre med de film, man spændt havde valgt. Det er er noget, der hører til minderne om barndom. Så hyggeligt!

Derudover elskede jeg også at tage i film og musik butikker, hvor jeg kunne finde massere af film billigt! Det var det bedste jeg vidste, og jeg kunne slet ikke vente med at komme hjem med den pose, jeg bar i hånden på vej ud af butikken, fyldt med nye film! Jeg har i mange år haft en helt specielt begejstring for gysere. Jeg har en kæmpe samling af gysere, jeg netop har fundet i butikkerne dengang.

Efter min angst blev forværret, har jeg desværre ikke følt, at det var særlig godt for mig at se gysere så ofte mere. Det sker engang imellem, og jeg går nok aldrig af med min samling af film. Engang imellem er det sjovt at tage dem frem og se dem igen, og jeg elsker stadig at sætte en gyser på i ny og næ. Jeg er nok bare lidt bedre til de der romantiske og hyggelige film nu.

Jeg er også blevet en kæmpe tilhænger af serier, og det er nok det, jeg ser mest af. Men engang imellem er det bare lidt hyggeligere at sætte en film på.

Jeg har lige set “Nashville” på Viaplay, hvilket bare er en fantastisk god serie! Jeg vil ikke begynde at forklare, hvad den handler om, da jeg er dårlig til den slags og ikke vil ødelægge det for jer, før I overhovedet har overvejet det.

Nu er jeg i gang med “The Affair”, og den er virkelig god! Fyldt med kaos, drama og romantik. Er man glad for den slags, så er den perfekt. Jeg er i gang med 2. sæson, og jeg synes, den er blevet endnu bedre. Jeg vil klart anbefale den!

Er I i gang med en spændende og anbefalelseværdig serie lige nu? Eller har I en yndlingsfilm, jeg bare MÅ se?

Må I have en fantastisk søndag, mine kære!

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer