Choose cruelty-free!

Godmorgen, kære læsere.

Her tidligere da jeg stod i badet, tænkte jeg over, hvad mine kommende indlæg skulle handle om. Jeg synes faktisk, det kan være enormt svært at finde på nye emner, der er er interessant for jer at læse om, men også er noget, jeg kan stå inde for og på den ene eller anden måde er passioneret for.

Noget jeg har nævnt før er skønhedsprodukter, der ikke er testet på dyr. Jeg synes simpelthen ikke, det emne kan bringes op nok! Det er forfærdeligt, at dyrene skal lide for så overfladiske ting, så vi kan blive glade. Nu må I ikke misforstå mig eller blive stødt; jeg er jo selv en kæmpe makeup og hudpleje entusiast. Jeg er bare ikke med på idéen om, at dyr skal lide for, at jeg kan gøre mig lidt fin.

Derfor sørger jeg for at undersøge mærket meget nøje, før jeg køber noget fra det. Jeg har heldigvis mine favortitter, som jeg ofte køber min makeup og hudpleje fra. Der er så mange gode ekspempler på, at dyretestning ikke er nødvendigt! Det er det virkelig ikke.

Dét, der er en kæmpe udfordring(!!) er at finde de mærker, der er cruelty-free. Det er bare ikke nemt. Jeg er ofte nødt til at hive telefonen frem og stå at søge rundt på nettet efter et makeupmærke, hvis jeg står overfor et helt nyt mærke eller et jeg har glemt, og det kan være lidt frustrerende og ikke altid helt nemt, hvis man ikke ved, hvem man skal stole på.

Jeg har fundet så meget hjælp og viden hos Crueltyfreekitty.com ! Der er nogle mærker, der ikke er til at finde, men de fleste af dem er der. Hun har lavet det hele så overskueligt, så man både kan finde lister på dem, der tester på dyr, dem som ikke gør og så er der søgefeltet, hvis du har et bestemt mærke, du vil finde.

Hun har endda skrevet, hvis selve mærket er cruelty-free, men hvor firmaet, der ejer mærket, tester på dyr. Man vil, efter min mening, stadig støtte op om det forkerte, hvis ‘forældremærket’ tester på dyr. Det er ikke nok for mig, hvis kun en del af det er ’uskyldigt’.

Jeg håber inderligt, at det en dag bliver helt forbudt i hele verdenen! Men indtil da må vi stå sammen om at kæmpe imod. Det bedste sted at starte er at stoppe med at købe produkterne, så vi ikke støtter op om sådan en modbydelighed.

Forhåbentlig kan I bruge mit lille tip, så det bliver lettere for jer at finde alternative mærker. Jeg kan love jer helt ærligt og sikkert, at der en masse fantastiske mærker, der ikke er testet på dyr. Det behøver slet ikke at være dårligt!

Må I have en fantastisk tirsdag, mine kære.

Kæmpe kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Aja Neel,
Virkelig godt emne! Dejligt at der bliver sat mere fokus på det 😊
ajaneel.bloggersdelight.dk
Emilia Eline
,
Dejligt at høre! Det er nemlig et virkelig vigtigt emne, og selvom der efterhånden er meget fokus på det, kan der bare ikke komme nok, før det for alvor ændrer sig 😊 Xx