A new favorite product for my skin

Christmas feelingGodeftermiddag og glædelig 20. december, kære læsere.
Nu er det for alvor snart jul! Altså, på mandag er det juleaften!

Jeg glæder mig faktisk ret meget. Jeg er ikke glad for tanken om, at julen snart er helt overstået, men jeg ser frem til en hyggelig aften med min familie. I min familie stopper vi med at få gaver, når vi er over 18, så det er jo nogle år siden, det stoppede for mig. Men i stedet gør vi lidt mere ud af gaverne til pakkeleg i år, så vi alle stadigvæk føler, at vi får lidt. Der er ingen børn i år hos os, da det kun er hvert andet år, at vi alle er samlet, så vi ville gerne gøre lidt ekstra ud af det og gøre det til vores fest.

Jeg har allerede planlagt, hvad jeg skal have på, og jeg glæder mig! Jeg forelskede mig i en kjole, som egentlig ‘bare’ er fra H&M, men den er simpelthen så fin og passer bare perfekt til jul! Egentlig er jeg lidt ivrig efter at vise jer den, men jeg tænkte faktisk, at jeg ville sende jer en lille hilsen juleaftensdag, hvor jeg synes er et perfekt tidspunkt at vise jer kjolen. Den bringer mig i julestemning, så jeg håber lige at jeg kan sende lidt mere julefølelse af sted jeres vej.
Den kan uden tvivl også bruges på andre tidspunkter af året, men der er bare noget tøj, der alligevel passer helt specielt til bestemte højtider. Kender I det? Åh, det elsker jeg i hvert fald ved højtider – som én af mange ting selvfølgelig.Det er også så ekstremt hyggeligt at lægge lidt ekstra makeup i lidt “tungere” farver. Om sommeren er jeg ikke så god til i det hele taget at lægge for meget og for tydelig makeup, men vinter, og specielt jul, der går jeg lidt amok. Røde læber, glitter, skygger på kinder og øjne – og alt, der hører til. Jeg elsker det! Jeg føler mig slet ikke overdrevet i denne tid, jeg føler faktisk nærmere, at det passer helt perfekt hver dag. Glimmer i tøjet, en gennemført makeup og krøllet, stylet hår, så føler jeg mig godt tilpas!

Er julen og tiden op til nytår ikke også bare en mere festlig tid? Hvor man har lyst til at være stemningsfyldt og festlig både udenpå og indeni. Det føler jeg i hvert fald, at det er for mange, men alle har selvfølgelig hver deres favorittid på året. Jul og nytår er klart én af mine favoritter.

Begynder I at kunne mærke julen?

Må I have en fantastisk torsdag og 20. december, mine kære!

Varme julekram,
Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

A new favorite product for my skin