Colorful summer style

[caption id="attachment_1075" align="aligncenter" width="1481"]
Dette indlæg indeholder affilatelinks, hvilket vil sige, at jeg får en lille procentdel af beløbet, hvis I køber noget igennem min blog.[/caption]

Kære læsere.
Jeg har lige modtaget disse smukke stykker tøj fra Eviila.dk og jeg er helt vild med det! Det er så elegant, stilet og sommerligt. Som I ved, er jeg gået helt i sommermode, og det kan bare ikke blive sommerligt nok! Derfor synes jeg, at det er helt perfekt, da de lyse farver skriger af sommer.

Jeg bliver helt glad af de lyse farver, og jeg går kun med få undtagelser i mørkt tøj - for det meste kun hvis det så har et mønster eller blomster i lyse farver.

[caption id="attachment_1077" align="aligncenter" width="1250"]
Det er det, jeg elsker ved Eviila.dk; det er nærmest et sommertema hos dem og næsten umuligt at finde noget, du ikke kommer i sommerstemning af. Det er lige det, jeg har brug for![/caption]

Jeg burde faktisk være så positivt påvirket af det hele året rundt, da farverne gør noget helt specielt positivt ved mit humør, hvilket kunne være fantastisk at have noget af i vintermånederne, hvor alt kan blive lidt for trist og gråt.

Det er så heldigt, at jeg har en rabatkode til jer, mine kære læsere. I får 15% på jeres køb, hvis I bruger koden EMILIA15 i indkøbskurven.

Må I have en fantastisk solskinsdag, mine kære læsere!

Xx
Emilia

Synes godt om

Kommentarer