Cover your outfit

Kære læsere.

Håber I har en fantastisk sommer - og får holdt mere ferie, end jeg gør. Jeg er for en måned siden startet i nyt arbejde og af denne grund, ville jeg ikke som det første tage ferie. Jeg føler dog, at jeg i dén grad har det til gode, da jeg kun lige holdte en uges ferie tilbage i februar, men ellers ikke har holdt ferie det seneste år. Jeg er træt og trænger i dén grad til (endnu mere)varme og ferie.

Jeg har et princip her om sommeren, og det er, at jeg ikke går i sort - næsten ikke i hvert fald. Og ikke uden at noget af mit tøj er farverigt eller lyst så. Jeg bliver trist af at gå i for mørke farver om sommeren, som er en årstid fyldt med lys og farver og det vil jeg gerne afspejle i mit tøj.

Det samme gælder altså accessories! Jeg elsker at variere i farver og stil afhængig af årstiden. Om sommeren går jeg altså bare mere crazy med alt, hvilket jeg føler kan ses både i mit outfit og i vores lejlighed. Jeg elsker farver året rundt, men der skal bare være lidt ekstra om sommeren.

Jeg har det lidt med covers, som jeg har det med smykker; det er den der ekstra accessory, som kan gøre et outfit lidt mere stilet og gennemført. Egentlig skal en telefon jo ikke være konstant i hånden(omend den desværre ofte er det for mange af os), og det er jeg heller ikke fortaler for, at den skal være, så det er ikke dét min pointe er! Men jeg kan godt lide at føle, at det jeg har med mig, om det er en taske eller telefon, så må det gerne se lidt lækkert ud.

Jeg har udvalgt mine favoritter fra Holdit, så jeg jeg kan vise jer præcis, hvad jeg snakker om. Farver, kvalitet og praktik går rigtig fint hånd i hånd her, hvis I spørger mig.

Hvad tænker I? Foretrækker I det helt simpelt, eller må der gerne være lidt farver og måske en lille kaffe på telefon eller computertaske? Lad mig endelig høre!

I kan se hele udvalget hos Holdit ved at klikke her.


Må I have en fantastisk dag!


Xx

Emilia

Synes godt om