Davines hårprodukter

Jeg er lige begyndt på disse to produkter fra mærket Davines, som er et mærke, der sælger hårprodukter. Det er ikke produkter fra det mærke, jeg har kunne finde mest om på nettet, men det jeg har kunne finde har faktisk kun været positiv omtale.
Jeg har besluttet mig for, at mit hår langt om længe skal have lov at vokse sig langt, og derfor er det også ekstra vigtigt, at det bliver holdt sundt og ikke mister sin glans og kommer til at se kedeligt ud.
Jeg synes, at mit hår på det sidste er begyndt at se meget trist ud; det bliver hurtigt fedtet, og så er det begyndt at fælde meget, det er virkelig frustrerende! Derfor har det været så vigtigt at kunne finde produkter, hvor jeg føler, at jeg kan forvente at se og mærke en forskel.
Jeg har ikke rigtig selv nogen forstand på hår som sådan, så det er udelukkende, hvad jeg har kunne klikke mig frem til på nettet.
Nu har jeg kun været i gang i ca. en uge, og det skal selvfølgelig have sin tid til at virke, men jeg føler allerede, at mit hår virker forandret! Ikke meget, men der er altså et eller andet. Jeg ved ikke helt, hvilke af de to produkter, der gør noget, eller om det er begge to, men mindst et af dem, føler jeg altså gør noget. Som sagt har jeg været i gang i så kort tid, at jeg selvfølgelig skal bruge noget mere tid på at se, om det egentlig er de produkter, der fortjener den opmærksomhed og ros. De kan jo nå at gøre meget mere for mit hår endnu, og de kan vel også nå at skuffe mig. Jeg syntes bare, de var værd at nævne!

Davines NaturalTech Rebalancing Shampoo
Er til fedtet hår. Det siges, at den skal hjælpe på overproduktion af fedt. Jeg synes allerede, det har virket lidt på mig. Ikke at mit hår slet ikke bliver fedtet nu. Det gør det - og specielt også nu, hvor varmen er kommet, så er det endnu sværere at undgå, at det bliver hurtigt fedtet. Jeg synes dog, at mit hår ikke bliver lige så hurtigt fedtet og heller ikke i så stor en grad. Om det er shampooens skyld, må jeg nok give lidt mere tid for at bedømme helt.

Davines NaturalTech Energizing Superactive
Det siges, at den skal hjælpe mod hårtab og stimulere hovedbunden. Hovedbunden skulle få mere farve, hvilket vil gøre mig rigtig glad, hvis den kan leve op til. Min hovedbund er virkelig lys, og det er ekstra tydeligt, når jeg nu også har mørkt hår.
Samtidig vil den også mindske talgproduktionen i hovedbunden.
Den giver den mest friske fornemmelse, og det er virkelig, som om at hovedbunden rigtigt kan ånde! Det føles, som om at man virkelig gør noget godt for hår og hovedbund, og at det allerede er godt i gang med at pleje så snart, jeg drypper det i.

Jeg har købt begge to på Cocopanda.dk, hvor man kan finde flere produkter fra samme mærke.

Synes godt om

Kommentarer

Troels
,
Hvordan blev/ er resultatet? Har selv lige købt det. Mvh. Troels
Emilia Eline
,
Det er efterhånden så længe siden, jeg prøvede dem, at jeg faktisk kun husker det svagt. Jeg husker, at jeg var ret tilfreds med dem, men at der ikke har været en stor nok forandring til, at jeg ville købe dem igen, da prisen også var ret voldsom i forhold til, hvor hurtigt de blev opbrugt. Jeg har dog været tilfreds med stylingsprodukter fra Davines, men det holder også meget længere tid til prisen 😊