Det er ikke altid nemt

Godaften, kære læsere.

Det er lidt spontant, at jeg sidder at skriver nu, selvom jeg faktisk ville havde gjort det i morges, men hele dagen har været virkelig turbulent følelsesmæssigt, og jeg har bare ikke kunne finde ro i hovedet til at få skrevet, og nu er jeg egentlig ikke helt sikker på, hvad jeg vil skrive. Så jeg skriver bare.

Lige i dag kan jeg godt mærke, hvor slem min angst stadig kan være; jeg har skiftet imellem koldsved, hjertebanken og grædt. Det er sjældent det sker efterhånden, men i dag skulle det bare være sådan. Der er klart nogle ting, der har fremprovokeret det i dag, men det har jeg ikke rigtig brug for at uddybe lige nu. Jeg har bare brug for at skrive mine følelser og tanker ned.

I dag er en dag, hvor alt modarbejder mig lidt, og jeg ikke helt føler, at jeg kan overvinde det, selvom jeg inderst inde godt ved, at det ikke er sandt. Det kan være så enormt hårdt at stå midt i modstanden og udfordringerne, men når jeg så har klaret mig igennem det, føler jeg mig alligevel meget stærkere. På en måde. Det er en ting, jeg lige skal minde mig selv om; at jeg klarer den modstand, der kommer, og jeg har klaret den før. Selvfølgelig ved man aldrig, hvordan tingene ender, men man er nødt til at tro på, at man kan komme igennem det - og tro på sig selv!

Jeg er ikke altid selv god til at tro på mig selv og min egen dømmekraft, men det er blevet bedre. Engang var jeg nødt til at spørge andre, hver gang jeg havde sagt eller gjort noget, om det var godt nok; var det ondt? Tarveligt? Pinligt? Bare forkert? Det var stressende for andre og mig selv. Det kørte i ring til sidst, da jeg indså at jeg virkelig havde brug for hjælp med min angst. Når jeg ser tilbage på det, kan jeg godt se, hvor langt jeg er nået, og dét gør mig glad! Helt ind i hjertet. På det punkt er jeg faktisk stolt af mig selv. Der er dage, hvor jeg stadig kan blive sur på mig selv også, men den stolte del tror jeg alligevel ikke kan tages fra mig, da jeg ved, hvor meget det har krævet af mig at nå hertil.

Så udviklede dette indlæg sig vist lidt til, at jeg hylder mig selv. Men måske er det meget godt. For mig altså. At jeg stadig kan se på den side af mig selv, selvom jeg har en dag, hvor alt er svært. Det synes jeg er rigtig vigtigt uanset, hvem man er.

Det var lidt tirsdagstanker/opdatering fra mig af. Jeg lover, at næste indlæg bliver mere positivt!

Hav en vidunderlig aften, kære jer.

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer