Det heldige ved det uheldige

Glædelig solskinstorsdag, kære læsere!

Det har været et par hårde dage. Jeg har været lidt længe om at komme over den omgangssyge, men den var altså også ret barsk at komme igennem. Heldigvis er jeg næsten på toppen nu, men det kan godt mærkes i kroppen, at den har været igennem lidt af en omgang.

Samtidig har min angst truet en del mere den seneste tid, end den plejer, hvilket heller ikke gør det bedre for mit energiniveau eller min mave. Det laver lidt ekstra uorden og gør selvfølgelig, at der ikke er en så god balance. Det er ret hårdt. Men jeg tror på, at det bare er en lille fase, fordi der har været en del modvind på det seneste. Det skal nok dæmpe sig igen.

Tilgengæld har vi jo fået det mest fantastiske vejr! Det gør altid noget helt specielt ved humøret, så det er nok det heldigste tidspunkt, at det kunne blive lidt uheldigt på.

Jeg er virkelig på udkig efter sommertøj. Ikke at jeg mangler, men det gør jeg så alligevel. For hver sæson, hvert år, hver måned endda, skifter stilen lidt, og der er altid lidt nyt og inspirerende. Efter et helt år, er det vel okay at drømme sig til lidt ekstra nyt sommertøj. Jeg har nemlig en masse idéer, og dem skal I nok få at se henover sommeren.

Jeg er også på udkig efter en fin sommerhat. Denne på billederne er en gammel sag fundet frem fra skuffen, og den er fin, men ikke helt, hvad jeg forestiller mig. Den får dog lov at “klare jobbet” lidt endnu.

Det er ikke for at sige, at alt mit sommertøj bliver skiftet ud - på ingen måde! Jeg har så meget tøj, jeg er virkelig glad for, som jeg ser meget frem til at bære i den kommende tid! Men derfor er det stadigvæk rart med lidt nyt også.

Jeg er vild med når vejret fortæller, at det er blevet forår, snart sommer, og man igen kan hive sommertøjet ud af garderoben!

Må I have en skøn solskinsdag - og aften!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer