Different styles is still your own style

Glædelig solskinsdag, kære læsere.

Jeg har for første gang i noget tid haft en morgen, der går lige efter mit hovede. Der har været overskud, hygge, ro og tid bare til mig.

Ikke at mine morgener har været dårlige på dén måde ellers, de har bare ikke hængt helt så godt sammen, som jeg ønskede. Men i dag har bare været rart!

Jeg har altid haft en idé om, at det var mest flot og stilet at have én bestemt stil, der kendetegnede mig. Det har jeg fundet ud af, at jeg ikke kan, og det kendetegner ikke mig som person, men kun hvad man ser.

Det er heldigvis blevet så nemt i dag at have en blandet stil, og der er ikke rigtig noget, der bliver kaldt noget bestemt - jo, det er der, men man ser det efterhånden sjældent. Enten er jeg bare blevet ældre, eller også har den slags ændret sig. Jeg er ikke helt sikker.

Jeg kan den ene dag være enormt inspireret af 60’erne og næste dag af nutidens mere moderne stil. Det føles, som om at det på en eller anden mærkelig måde kan forvirre, men samtidig føler jeg også, at det har sin fordel i forhold til at nå ud til flere mennesker, så der er lidt til enhver smag.

Det er så hyggeligt at finde en masse inspiration, og jeg synes det er fantastisk, hvis jeg selv er én af dem, der kan inspirere - i det mindste bare en smule.

Jeg bliver så glad, hvis nogle viser oprigtig begejstring og interesse for noget, jeg viser frem på den ene eller anden måde; alt fra indretning, tøjstil, madopskrifter og meget mere.

Jeg bliver helt ivrig efter at dele ud af det og være behjælpelig, så andre kan blive lige så glade for det som jeg selv - og netop blive inspireret.

Jeg elsker idéen om, at nogle af jer, der følger med, bliver inspireret af, hvad jeg skriver om og viser frem. Det motiverer mig helt vildt til at føle, at jeg på en måde gør noget godt med det her og skaber en glad og god stemning.

Hvis I synes, der er noget jeg mangler af dele mere af her på bloggen, må I gerne sige til. Det kan ikke skade med lidt input og forslag. Måske jeg kan gøre oplevelsen bedre for endnu flere? Det ville varme mit hjerte.

Hav en fantastisk torsdag, mine kære.

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer