Do what makes you feel happy

Endnu en glædelig solskinsdag til jer alle!
Jeg bliver så glad af det her fantastiske vejr, hvor er det bare dejligt, at det ser ud til at fortsætte.
Jeg elsker, hvordan det påvirker mennesker så positivt. Alle bliver mere glade, smilende og imødekommende. Det er så smittende og hjælper bestemt på det med at komme mere ud.

Jeg vil gerne blive lidt mere modig i forhold til at bære det tøj, jeg godt kan lide. Det skal bestemt ikke komme an på andres mening, og hvad de synes er rigtigt og forkert. Men det er godt nok lettere sagt end gjort. Specielt her med varmen bliver det sværere, da man jo automatisk tager mindre tøj på, så det er lidt sværere at finde den balance mellem for lidt og for meget.
Jeg synes, det kan være modigt og flot at vise lidt mave f.eks., men jeg tør ikke rigtig selv.

Der er så mange smukke bluser, jeg gerne ville bære, men jeg holder mig netop tilbage, fordi det er en crop top, eller lidt for nedringet. Det er jo slet ikke, fordi det behøver at udstråle noget negativt, det kan se så naturligt og kvindeligt ud - og vi kvinder og piger skal jo heller ikke pakke os helt ind, fordi vi er bange for at blive kaldt billige! Man skal selvfølglig gøre alt med måde, men vi burde ikke være bange for at gå med det, vi helst vil og føler os tilpas i.

Jeg tager ofte noget på derhjemme, jeg føler mig fin i, men når jeg så skal ud af døren, får jeg kolde fødder og skifter til noget andet. Det er så ærgerligt, for jeg vil jo gerne vise mig frem i det, jeg føler mig tilpas i. Jeg vil virkelig gerne blive bedre til det!

Jeg tror også, jeg er lidt bange for at udstråle noget jeg ikke er; være for selvsikker, modig, udadvendt eller ligeglad med hvad andre tænker og ikke bange for noget. Sådan er det ikke helt, og jeg er bange for, at udstråling og personlighed ikke kan være forskellige og gå sammen. Men det kan det jo godt. Det skal bare ikke være på en måde, så man bygger en konstant facade op, men mere at man sagtens kan gå op i tøj, hår og makeup uden at det betyder, man ikke kæmper med noget indeni. Ofte er det jo nok svært at se uanset, hvad man går i.

Vi bliver vel egentlig nødt til at være mere ligeglade med, hvad andre tænker. Alle har forskellige meninger, og man kan aldrig gøre alle tilfredse. Der er altid nogen, der har en anden mening og desværre også tit noget negativt og unødvendigt at sige. Det vigtigste er, at vi selv er tilfredse, og så må vi prøve at lade være med please alle andre. Det er så meget lettere sagt end gjort, det ved jeg alt for godt. Men jeg ønsker at blive bedre.

Jeg øver mig nok lidt ved at vise mig frem herinde, og jeg vil samtidig gerne inspirere andre, ligesom jeg selv bliver inspireret!

Solskinskram,
Emilia 🌞

Synes godt om

Kommentarer