Don't let anyone make you feel less worthy

Glædelig fredag til Jer, beauties!

Jeg har aldrig været specielt god til at være social. Jeg har altid gerne ville se mig selv som den sociale type, der havde let ved at få venner, men det har altid været en ret svær ting for mig.
Det er ikke, fordi jeg, hverken førhen eller nu, drømmer om en stor vennekreds. Det er altid en ting, der har virket ret uoverskueligt for mig, men efter jeg de sidste par år har kæmpet med angsten, og det har fyldt meget i mit liv, så kan jeg godt mærke, at jeg nu ville sætte større pris på at have lidt flere veninder. Det er svært, for jeg vil ikke bare have veninder for at have dem, der skal være en speciel kemi, der bare gør at man har det godt sammen. Derudover gør min situation det også lidt sværere at komme ud at møde nye mennesker.

Det er vel lidt et tabu at indrømme, man føler sig alene. Jeg er jo ikke som sådan alene, jeg har min kæreste, min familie og nogle helt tætte venner/inder. Men det med veninder gør mig på et punkt alligevel lidt ensom. Jeg savner at have nogle veninder at mødes med og snakke om "pigeting" med, som kæresten ikke vil kunne forstå eller have interesse i <3 Min kæreste er ellers virkelig god til at fylde det tomrum, og han er så god til at være der nærmest på alle punkter, og jeg sætter SÅ stor pris på det. Men ligesom at han vil have ting, der er sjovere at lave med "gutterne", så vil der jo også være ting for mig, der bare er hyggeligere at lave eller snakke om med en veninde.

Jeg er desværre blevet såret lidt for meget på det sidste på venindefronten, og det rammer virkelig. Hvis man tror, man har nogle veninder, der altid vil være der, som man selv sætter virkelig stor pris på, så er det bare hårdt, hvis de pludseligt ikke er der mere - endnu værre når man ikke forstår hvorfor.
Følelsen af at man bare ikke er god nok fylder virkelig meget, og det går udover selvværdet.
Det er dog blevet bedre, og jeg har formået at få ændret en del på den følelse og de tanker, der er kommet med det.

Man skal altid huske, at andre mennesker ikke kan gøre én mindre værd, og de burde heller ikke have magten til at give en følelsen af, at man er.

Synes godt om

Kommentarer