Efterårets Outfits

Kære læsere.

Tiden flyver af sted for tiden, og jeg får dårligt fokuseret på bloggen - og det sker ikke uden dårlig samvittighed. For jeg elsker mit lille univers, og jeg vil så gerne vedligeholde det.

Der foregår så mange ting for tiden, og der er så meget i min hverdag, der stadig skal falde på plads. Det føles som en uendelig proces, men jeg håber så inderligt, at det snart ændrer sig, for det gør mig også stresset, når en masse praktiske ting står åbne og uafsluttet.

Jeg bor stadig i min lejlighed, og arbejder på højtryk for at finde en måde at blive boende på. Det er mit hjem, min base, mit trygge lille univers. Jeg drømmer om at kunne blive her, til jeg en dag af egen fri vilje ønsker noget andet.

Det et naturligvis det, som jeg mest af alt arbejder på for tiden, og som fylder i mit hovede. Derfor er det svært at gøre plads til skriverier herinde på trods af, at jeg så gerne vil - og savner det! Men jeg mangler lidt ro i min hverdag for at kunne love mere stabil udgivelse af indlæg herinde. Det skal nok komme tilbage, det tager bare lidt tid.

For at det hele ikke bliver alt for seriøst, vil jeg gerne give lidt inspiration på efterårsoutfits. Eller outfits som jeg føler giver en følelse af efterår. Ja, hvis I nu skulle være i tvivl, så snakker jeg om efterår, hehe!

Jeg er ikke fan af, at det SÅ hurtigt er blevet SÅ koldt. Kroppen har slet ikke fået lov til at vænne sig til kulden, det plejer at være lettere, når der er en blid overgang fra lun luft til kulde - synes jeg! På dén måde føles det ikke som en så markant ændring, hvor kulden mærkes så meget mere intenst.

Men når det så er sagt, så er efteråret en hyggelig og smuk tid. Alle farverne, den hyggelige stemning, varme drikke og tykke striktrøjer. Den del er jeg ret så stor fan af.

Efterårsfarverne inspirerer mig også i forhold til makeup og negle. Jeg er vild med de brune nuancer til alle årstider, men specielt efteråret giver mig lyst til at farve læberne lidt mørkere i varme, brune nuancer og give neglene en mørk og intens brun farve. Det giver et klassisk, men stadig naturligt look, som jeg er vild med!

Jeg er generelt vild med jordfarver, og de passer altid perfekt til specielt sommer og efterår - efter min mening. De passer jo generelt hele året rundt og kan gå til det meste, men der er lige de årstider, der giver mig ekstra meget lyst til at sætte tøj sammen i de farver.
Jeg håber, at I stadig er nogen, der følger lidt med derude på trods af de lange “pauser” for tiden. Hvor jeg dog savner at opdatere jer mere regelmæssigt, kære læsere.

Må I have en vidunderlig fredag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer