En god afslutning på en dum uge

Godaften, kære læsere.

Denne uge har været virkelig kaotisk og en egentlig bare en rigtig møguge. Men den er heldigvis endt godt!
Loui fik det skidt i starten af ugen, og han fik det bare værre; kunne ikke rigtig gå og virkede til at have ondt. Vi tog til dyrlægen med ham i onsdags, hvor han ellers havde fået det en smule bedre. Dyrlægen havde svært ved at finde noget unormalt, men mente at det måske kunne være have skabt rod i maven, da vi havde prøvet at skifte foder nogle dage forinden - som dog viste sig at han heller ikke ville spise. Hun gav os noget smertestillende med hjem, som han skal have i nogle dage for at se, om det kan være smerter i hoften, men vi tvivler på det er det og tror mest, det har været mavesmerter.

Han har det meget bedre nu og er helt sig selv igen, hvilket er så dejligt! Jeg har været helt ved siden af mig selv og slet ikke kunne finde ro. Jeg har det så forfærdeligt, når mine dyr ikke har det godt! Sådan tror jeg størstedelen af os dyreforældre har det, ikke? Man har det dobbelt så slemt som, hvis det var én selv, der var syg. Selvfølgelig hjælper det heller ikke, at de ikke lige kan fortælle os, hvad der er galt, og man er bare nødt til at gætte, prøve, pleje og holde øje. Vi har våget over ham konstant.

Som sagt har han det nu bedre, og vi kan herhjemme slappe af og holde en velfortjent, skøn weekend! Jeg sidder og drikker et glas Gordon’s Pink Gin med Tonic Water og jordbær. Det er en perfekt måde at slutte ugen af på. Senere skal vi se X Factor finale, for det følger vi altså med i herhjemme! Hvem håber I på vinder? Jeg håber, det bliver Kristian Kjærlund. Han er synger helt fantastisk, og jeg synes virkelig, de har været gode til at vælge de helt rigtige sange til ham. Det skal nok blive en god aften!

Må I have en skøn aften!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer