En hat fra genbrugenKære læsere.
Så blev det mandag, og jeg udmattet på en god måde. Det har været en dejlig weekend, der har budt på lidt af hvert fra god musik, drinks, godt selskab til kortspil, hygge og gyserfilm! Jeg har virkelig fået opfyldt nogle vigtige behov for god energi denne weekend - så skønt!

Her i morges gik jeg lige en tur forbi genbrugen, inden jeg skulle over at handle ind til lidt mad, og jeg regnede slet ikke med at finde noget. Jeg må næsten være det, man kalder en stamkunde i genbrugen, da jeg altid synes det er hyggeligt at tage en tur ind for at se, om der er kommet lidt nyt, hvilket der ofte er! Folk kommer med tøj og andre ting hele tiden, og jeg har også selv afleveret en masse hos dem.

Jeg endte med at gå derfra med to bluser/strik, en bog og denne fine hat, som indlægget kommer til at handle lidt om i dag! I må efterhånden vide, at jeg er glad for hatte i mange former og farver, men det er sjovt, når trenden skifter lidt, og man bliver smittet af den. Det har været meget fremme den seneste tid med noget, der minder om en bøllehat, men samtidig mere klassisk, som om den er fra ældre tid. Først syntes jeg, at det så liidt specielt ud, men nu er jeg alligevel blevet ramt lidt og er blevet ret vild med den!

Faktisk blev jeg lidt overrasket over, at der bare sad sådan en hat der til kr. 30(!), når nu jeg føler, at jeg lige så godt kunne have set et billede af den på Instagram. Dén måtte jeg da hurtigt have fat i, og uden at vide, at den faktisk ville passe mig, havde jeg besluttet at købe den. At den så endte med at passe så godt, at den godt kunne blive en fast del af mit vinter-outfit for at holde varmen er jo kun skønt og lidt overraskende! Men skønt når man nu bruger penge på tøj, sko og accessories til garderoben. Det skal jo gerne give mening, men alligevel elsker jeg at tage en lille chance engang imellem.

Farven er så fin med den dybe, blanke brun, der tilføjer noget helt specielt til hatten, der i forvejen minder om noget moderne og alligevel fra en anden tid. Jeg er jo helt vild med tøj i brune farver, og det kan virkelig gøre forskellen for mig, om jeg kan lide noget tøj. Personligt synes jeg, at farven passer godt til mig, men jeg synes også bare, at den kan gå til ethvert outfit og give det noget en almindelig sort ikke kan. Generelt går jeg ikke så meget i sort, medmindre jeg finder noget, der lige skiller sig nok ud til at det fanger mig, men sort kan også være rart at have til bestemt tøj, der har skarpe farver eller mønstre, hvor tøj i andre farver end sort/mørk kan blive for forstyrrende.

Min pointe må være, at jeg er vild med at denne lækre brune farve, som hatten her har. Det hele går op i en højere enhed, og jeg er SÅ glad for den! Måske er den for nogen lidt fjollet at se på, hvilket også er helt okay - den er lidt speciel! Men for mig er der noget ret kvindeligt og klassisk over den med et friskt pust. Hvad synes I?

Må I have en vidunderlig aften, kære!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer