Lyse, sarte farver

En lille by med kæmpe personlighed

Godformiddag, kære læsere. 

Det har været en ret fyldt uge, og selvom jeg ikke har ønsket det, har det stået lidt stille på bloggen. Jeg gør virkelig mit bedste for at skabe en god balance på en måde, der giver mig overskud til bloggen, men også til livet ved siden af. Det kan til tider godt være en udfordring, og derfor blive dagene imellem et nyt indlæg til tider lidt for lange. 

I onsdags var det jo 1. maj, og det er egentlig ikke noget, jeg normalt gør så meget ud af, men efter vi er flyttet til Haslev, er det blevet en af de hyggeligste dage! Det er en helt speciel dag her i Haslev, hvor alle butikkerne rykker ud på gaden med boder og en masse gode tilbud. Der bliver sat små forlystelser op til børnene, der spilles musik og sat madboder frem. 

Folk er glade, og fordi byen er så lille, er der altid nogen, man kan hilse på. Det gør det så hjemmeligt! Det kan både være en fordel og ulempe at bo i en lille by; man hører tit, at folk ikke er så vilde med, da sladderen hurtigt går, men den følelse har jeg aldrig haft i Haslev. 

De fleste mennesker jeg møder her i byen er glade og imødekommende. Efter vi har fået Loui, har jeg også mødt en masse nye mennesker, jeg nu altid hilser på, når jeg møder dem – med eller uden hund. Det er virkelig skønt! Det har fået mig til at falde ekstra meget til. 

Jeg er vild med, at byen har så meget liv og skaber en fest i mange anledninger. De har mange forskellige arrangementer i løbet af året udover jul, halloween, kulturnat og den slags, som er de mere almindelige, men også virkelig hyggelige begivenheder her i byen! De har også Casino Night, hvor man kan vinde tilbud i butikkerne, “Elvis” ankommer i gaden og synger og en masse andet! Så sjovt! 

Hvert år kan man købe billetter til Haslev Festdage, som er en form for festival på to dage med massere af musik! Det er så hyggeligt, og jeg er vild med, at det bliver holdt i vores elskede, lille by. 

Det er så synd, at de små byer nogle gange bliver undervurderet, da mange af dem har så meget at byde på. Faktisk kan jeg bedre lide arrangementer i de små byer end i København, da det ofte bliver for stort og uoverskueligt. Men ikke misforstå mig; der er bestemt også en masse hyggelige oplevelser i København! 

Nu vil jeg nyde en dejlig fredag først i selskab med min far og derfefter med min højtsavnede veninde! 

Må I have en skøn fredag. 

Kram, 

Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Læs også

Lyse, sarte farver