En lille tirsdags-update

Glædelig tirsdag, kære læsere.

Dagene lige nu går med at finde mig selv lidt igen, og jeg føler, at det først er her et par dage efter, at jeg rigtigt mærker behovet for at bearbejde. Jeg har taget fri fra min praktik i denne uge, så jeg kan få ro til udelukkende at fokusere på mig selv, og hvad jeg har brug for.

Jeg har brug for ting, der gør mig glad, uden tvivl, og bloggen gør mig helt ekstremt glad. Derfor prøver jeg at være stædig ved at sætte mig ned og begynde at skrive på trods, at mit fokus ikke er helt samarbejdsvillig. Men jeg ved, at jeg vil blive ked af det, hvis jeg lader det gå til herinde for længe, og samtidig har jeg brug for noget, der er mit, og min interesse, for at finde mig selv igen, da jeg på en eller anden måde har fået en følelse af at være mere ved siden af mig selv end indeni, og det skal der ændres på.

Dog ved jeg også godt, at det er vigtigt at give mig selv tid til at komme mig, og det kan sikkert godt tage lidt tid, før alt føles normalt igen; derfor giver jeg også mig selv lov til al den ro, jeg har brug for.

For at give indlægget et lidt andet pust også, har jeg prøvet at få taget lidt billeder for at give inspiration til sommeren. Indlægget er ikke helt så planlagt, da jeg lige skal ind i en rutine igen, men jeg tænkte, at lidt visuelt altid gør lidt godt.

Kaffen bliver der ikke drukket mindre af herhjemme, vi er så vilde med vores kaffemaskine! Og inspirationen og motivationen er der også stadig. Måske jeg kan få planlagt lidt hyggelige indlæg i denne uge, når jeg alligevel vil have roen til det.

Må I have en vidunderlig tirsdag.

Kram,
Emilia


Følg mig på Instagram ~ emiliaeline

Synes godt om

Kommentarer