En vidunderlig påske

Godaften, kære læsere.

Jeg ved, at der er gået alt for mange dage siden mit sidste indlæg, men først har der været et par dage med påskefrokoster, og så sluttede jeg lige af med at anskaffe mig en omgang roskildesyge. Det har været rent forfærdeligt! Jeg havde håbet på at have et indlæg klar i morges, men min krop har simpelthen været, og er det stadig, så udmattet, at jeg næsten ikke har bestilt andet end at sove i dag.

Det har ellers været en dejlig påskeuge med skønt vejr, godt selskab og god mad. Vi var til påskefrokost hos Daniels familie i lørdags, og søndag tog vi til påskefrokost hos min familie. Det har været nogle skønne dage! Minusset ved søndag var dog, at det var dér jeg blev syg og måtte tage hjem. Men hele dagen før det var skøn!

Hvert år, når foråret kommer, og vejret bliver så fantastisk som nu, går vi langs stranden, når vi skal besøge Daniels mormor og morfar. Vi har så mange minder, så snart vi står af på stationen og begynder at gå mod stranden. Nostalgien er der med det samme!

Det gør det kun mere fantastisk, at vi nu har Loui at tage med på den vidunderlige tur. Han nyder det virkelig. Sidste år var han ikke meget for at nærme sig vandet, men denne gang var han helt vild med at løbe igennem og rundt i vandet! Jeg glæder mig sådan til, at det bliver badesæson, så må vi rigtigt have ham med ud at bade.

På turen får vi glæden af stranden og vandet, men vi slutter altid af med at gå igennem skoven, inden vi er fremme. Det er så skønt, og vi har så mange dejlige minder, der kommer frem, hver gang vi går den tur.

Jeg håber, I har haft en fantastisk påske. Og må I også have en vidunderlig aften!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer