Et nyt kapitel

Kære læsere.
Denne gang vil jeg ikke bruge tid på at beklage over, at ikke har givet lyd fra mig længe. Det fortalte jeg i mit sidste indlæg, at jeg lige nu ikke kan leve op til. Det er hårdt at bo i en lejlighed, som faktisk kun er realistisk(for mig), hvis man er to, hvilket beslutningen jo også var taget udfra, dengang jeg flyttede ind her. Derfor er det en stressende tid, da det endnu er uvist, om jeg kan blive boende her, og det er en kamp hver dag bare at tænke på det. Jeg kæmper virkelig for at finde en løsning, søge andre boliger og håbe på, at der sker et mirakel, der gør at jeg kan blive i min elskede lejlighed. Der er ikke mange lejligheder(læs: ingen jeg har fundet), der er billigere end denne, som jeg bor i nu, og derudover har jeg en hund og en fugl, der skal med mig, så husdyr skal også være en ret. Det er bare ikke nemt. Men jeg kæmper videre.

Personligt har det været dejligt på mange punkter, og jeg har fundet mig selv lidt på ny; fundet ud af, hvem jeg egentlig er, hvad jeg kan lide, hvad mit overskud er og mine prioriteringer. Den del har været rigtig rar. Det er den økonomiske del, der er en kamp. Jeg søger efter billigere lejligheder, men det er nærmest umuligt - samtidig har jeg også en hund og en fugl, der skal med, så husdyr skal samtidig også være en ret.

Jeg har i flere år kæmpet med min angst, det ved I, men jeg har også altid fundet plads til mine tanker, følelser og interesser for positive ting ved siden af, og nu nærmer vi os snart jul, som jeg ellers elsker! Men i år har jeg svært ved at mærke det. På dette tidspunkt plejer jeg at mærke julestemningen komme snigende, men i år mærker jeg den ikke helt. Det er hårdt, fordi der er så meget stress over min boligsituation, og jeg føler ikke, at jeg kan nyde mit hjem; glæde mig til at skulle pynte og julebage, for jeg ved ikke, om jeg kan blive her, men jeg ved heller ikke, hvordan jeg skal finde et nyt sted, da jeg føler, at jeg gør alt. Det er hårdt og tager ekstremt meget af min energi, men alligevel prøver jeg også at bevare et positivt sind og give mig selv tid til ting, og mennesker(!!!), der gør mig glad. Jeg bruger ekstremt meget tid på mine venner, og det er virkelig en dyrebar tid for mig, når jeg er sammen med dem. De kan altid løfte mit humør og give mig følelsen af, at jeg er god nok, som jeg er - og der er virkelig dage, hvor det er det, jeg har allermest brug for.

Strikken på billedet er fra H&M, hvis I skulle ønske at vide det.

Dog er der sket en anden ting, som modsat alt det negative, er virkelig positivt! Jeg har nemlig fået praktikplads i en tøjbutik, som ligger 2 min. fra, hvor jeg bor! Jeg har den bedste mavefornemmelse omkring stedet, selvom jeg er så nervøs, og det er mega angstprovokerende, så ser jeg virkelig frem til at starte op! De virker så super søde derinde, og de har så meget flot tøj, og hele atmosfæren er skøn. Mode er jo samtidig også en stor passion for mig, og jeg elsker at sætte tøj sammen for at se, hvad der kan se godt ud. Så det hele går op i en højere enhed for mig, hvilket føles så skønt. Jeg håber virkelig også, at det gør noget for mine muligheder for at falde til og finde ro i det, jeg laver.

Der er så mange udfordringer for mig i at være et sted, hvor jeg skal udrette noget, og det er aldrig bare dét at udføre et stykke arbejde, for mig er hele arbejdet at være tilstede som menneske. Samtidig er jeg så perfektionistisk, og jeg vil virkelig gerne gøre det godt - specielt når det skal gøres for andre! Det er vigtigt for mig ikke at skuffe, og på trods af min kamp med angst, der har gjort det svært at starte op på noget, så er jeg ekstremt pligtopfyldende, hvilket også har vist sig at slå mig ud til tider. Derfor er det klart en fordel, at jeg har lært mig selv at kende så godt med tiden og nu ved, at jeg må holde fast i, at jeg hjertens gerne vil yde noget her i samfundet, men at jeg er nødt til at gøre det på et punkt, hvor jeg stadig kan fungere som menneske. Jeg har lært på den hårde måde, at hvis ikke jeg følger det, så kan jeg slet ikke yde overhovedet - hverken for mig selv eller samfundet.

Men stedet, praktikpladsen, virker som et godt sted for mig, og jeg håber virkelig, at min mavefornemmelse taler sandt i dette. For det her vil jeg virkelig gerne skal gå godt. Og hvis det gør, så ser jeg virkelig frem til at tage Jer med på denne nye rejse i mit liv. Forhåbentlig en god rejse.

Må I have en fantastisk mandag, kære læsere.

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer