Everything takes time

Hej mine søde læsere - hvis der er nogen tilbage.

Jeg er så ked af at havne i de dumme, lange perioder, hvor jeg går helt i stå. Sandheden er, at jeg kommer ind i nogle meget dårlige perioder til tider grundet min angst, og det kan være så svært at overskue. Det gør, at jeg ofte tror mindre på mig selv, og derfor bliver det svært at skrive eller lave noget, jeg tror på er godt nok. Det er vildt frusterende, da jeg SÅ gerne vil fortsætte på en stabil måde med min blog, og jeg virkelig elsker det! Lige nu føler jeg det hele går en del bedre, og så er det bare med at gribe ud efter tastaturet og komme i gang.

Det skal også siges, at jeg ikke ønsker det her skal være et sted, hvor det kun skal handle om angst og negative ting - tværtimod! Men desværre er det en del af mig, og hvis jeg skal give Jer et indblik i mit liv, min verden, mine tanker og følelser, så kan det blive svært at undgå det emne helt.

Jeg tænkte, at jeg kunne starte hele det her op igen med så at fortælle, hvad jeg gør for at holde mig oppe og gøre mig selv glad. Det er nemlig så vigtigt, uanset hvad man kæmper med, at gøre ting, der gør én glad. Det gør alt så meget mere positivt, og det gør det lettere at komme igennem dagen - og den skal jo heller ikke bare overstås! Den skal gerne være noget, man nyder. Det kan den selvfølgelig ikke være hver dag og hele tiden, men min pointe er også bare, at man altid kan gøre sit bedste for at gøre dagen god for sig selv.

For mig er det virkelig vigtigt, at min morgen bliver god, da den er med til at forme resten af min dag. Jeg elsker at stå tidligt op, gå tur med hunden(som jeg slet ikke har fortalt om endnu!), lave morgenmad og få mig et lækkert glas iskaffe, som jeg for tiden er helt vild med! Jeg glæder mig allerede om aftenen til at stå op, så jeg kan få min iskaffe!

Jeg nyder også i fulde drag, at sommeren er kommet - og den allerede har budt på så meget sol og varme. Det gør også, at jeg bruger morgenen for tiden på at kigge på sommertøj og forestille mig, hvilke fine lejligheder i løbet af sommeren, det skal bæres i.

Jeg får lyst til at gøre mig mere fin, lægge smuk, naturlig makeup, krølle mit hår og tage en fin sommerkjole på. Jeg ELSKER det overskud, sommeren medfører, det er lige, hvad jeg har brug for.

Jeg har altid elsket at gøre meget ud af mig selv med hår, tøj og makeup, men den seneste tid, hvor alt har været lidt sværere, har overskuddet bare ikke været der, men nu hvor det er begyndt at komme igen, og jeg bliver mere glad, så har jeg også pludselig lyst til dagligt at gøre mig fin, og jeg elsker det! Det gør mig så glad at have overskud til noget, jeg holder sådan af.

Jeg sørger også for at komme meget ud i det gode vejr og nyde solens stråler. Det giver mig energi, glæde og håb for en god kommende sommer. Det er vigtigt for mig at have ting at glæde mig til, og når sommeren viser sig fra en så god side, så føler jeg bare, at jeg tør glæde mig endnu mere til sommerens begivenheder.

Jeg nyder meget de små, enkle ting, der er let for mig at komme til i hverdagen, og der skal vitterligt ikke mere til at lysne min dag lidt. Det er jo så forskelligt, hvad der gør én glad og for mig er det ofte en rolig dag med lidt af hverdagens goder. Bare det at forkæle mig selv lidt med netop en iskaffe, shoppe nyt tøj, gå en tur i det gode vejr med min hund Loui og min kæreste eller nyde mine to fugles glade pippen.

Har I ikke også små ting i hverdagen, der bare opløfter humøret lidt til at klare resten af dagen?

Synes godt om

Kommentarer