Fall Spice Latte

Kære læsere.

Hvis der er noget, jeg elsker - specielt i efteråret og vinter - så er det at omfavne “tema-hyggen” ved en årstid. Nu er vi officielt kommet ind i efteråret, og derfor begynder de varme, rødlige og orange farver at trække i mig, ligesom varme drikke med smag af efterårshygge gør.

Jeg har i den anledning ledt efter en opskrift på kaffe, der kunne smage lidt ekstra af efterår. Sådan en pumpkin spice latte lyder da ikke helt dårlig, vel? Men det har været lidt svært, da jeg synes, at mange af opskrifterne kræver for meget.

Selvfølgelig må det godt være lidt avanceret engang imellem, men hvis det skal være en drink, som nemt kan laves på en hyggelig og afslappende dag, så er det rart med noget, der ikke kræver, at man handler alverdens ting og sager ind - og heller ikke kræver en evighed i køkkenet!

Derfor har jeg fundet frem til noget, jeg selv synes er ret simpelt; en opskrift, der indeholder stødt ingefær og kanel, en kanelstang, lys sirup, kaffe og mælk(almindelig eller plantebaseret - bruger selv havremælk). Produkter man altid kan bruge i et køkken og som ikke kræver, at man køber ind til det alt for ofte, da der for det meste vil være til en del gange - afhængig af hvor ofte, og til hvor mange, man laver det, selvfølgelig.


Jeg har også fundet frem til to forskellige sirup, der indeholder græskar og ingefær(og andre spændende ingredienser), som er skabt til at lave lækre og hyggelige efterårsdrikke/drinks!


Egentlig havde jeg tænkt, at indlægget skulle laves til, når jeg havde bestilt en af disse sirups hjem, men det hang ikke lige helt sammen med mine planer, derfor tipper jeg det videre til Jer og giver Jer en alternativ opskrift ved siden af.


Monin Syrup Pumpkin Spice - findes her.

1883 Pumpkin Spice Sirup - findes her.

Jeg har med lidt inspiration fra internettet og mit eget forsøg fundet frem til en billig, nem og lækker kaffedrik, der er krydret, men sød, som uden tvivl smager af efterår!


Opskriften:

En halv kop kaffe

1/2 tsk. stødt ingefær

1/2 tsk. stødt kanel

3 tsk. lys sirup

En kanelstang

Fyld resten af koppen med mælk(plantebaseret eller almindelig) - kan den skummes er det et plus, men ikke nødvendigt.

God fornøjelse!


Må I have en skøn efterårstorsdag!


Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer