Favorit makeup lige nu

Det er det makeup, jeg bruger mest for tiden. De produkter er mine favoritter lige nu.
Det er ikke alle produkterne på billedet, jeg har fået taget et nært billede af, så jeg kan lige fortælle, at den lille pallette, der ligger forrest er L'oreals Brow Artist, og jeg bruger den til at fylde mine bryn ud efter at have markeret dem lidt med en brynblyant.
Så er der L'oreals True Match Concealer, som jeg bruger under øjnene og til at dække urenheder.
L'oreals Infallible Matte Foundation: Den dækker virkelig godt og holder huden mat og pæn.
Udover det er der mine Real Techniques børster og min vippebukker. Disse ting fuldender min makeup, det ville slet ikke kunne gøres så pænt uden!Max Factors bronzer vil jeg nok kalde den. Jeg har haft den i uendeligheder efterhånden og brugt den i forskellige perioder, så den har holdt meget, meget længe. Jeg bruger den til at markere kindbenene eller bare som en ekstra glød på kinderne. Jeg frygter lidt, for at bruge den op, da jeg ikke er sikker på, at man kan få præcis den samme mere, men så må Max Factor have en anden, der minder om. Den er altid god at have!

Maybellines læbestift/Color Drama: Jeg bruger ikke så ofte læbestift, men denne her har en smuk farve og er virkelig let at anvende!

L'oreals Super Liner - en virkelig god eyeliner! Dens børste er så let at bruge, og der kommer den helt rette mængde ud efter min mening. Synes ofte, at den slags eyeliner kan være lidt for utydelig i farven og bliver aldrig så pæn at lægge, men denne her har en dejlig, kraftig farve og er meget let at lægge.

Wet n Wild brynblyant: Det er ikke et mærke, jeg ellers bruger, men jeg har på et tidspunkt haft købt denne brynblyant, og den er jeg egentlig udmærket tilfreds med.

Gina Tricots Beauty Face: Den giver en fin glød på kinderne, og den fungerer også godt som en øjenskygge - og så er Gina Tricots makeup billigt! Det er ikke den mest fantastiske kvalitet i forhold til så meget andet, men til prisen er jeg godt tilfreds. Jeg kan dog ikke helt huske, hvad den har kostet, men det har ikke været over 60 kr.
Her er et billede af, hvor jeg har lagt den som øjenskygge:Rimmel Lash Acceleratoer Endless Mascara: Jeg ved ikke, hvad der egentlig gør den så fantastisk, om det er dens børste, hvilket man godt kunne tænke sig, at det er, men jeg har ikke oplevet en mascara, der sætter mine vipper flottere og får dem til at se så lange ud! Den er VIRKELIG god! Det er jo smag og behag og måske vil I slet ikke opleve den samme effekt, men den gør altså et eller andet virkelig godt ved mine vipper :)

Jane Iredale: Jeg elsker virkelig den pudder - og mærket generelt. Pudderen er meget behagelig og næsten ikke til at mærke, man har på. Den ligger så fint og pænt og får huden til at se så sund ud. Kan virkelig anbefales! Dog skal man selv købe hylsteret ved siden af, hvilket jeg bare ikke har fået taget mig sammen til endnu, men det er et hylster, der kan bruges hver gang, du køber en ny pudder fra Jane Iredale, så i længden vil det ikke være dyrt, og det er et fint og elegant hylster, så det vil ikke bare være praktisk, men også pynte så fint blandt ens makeup :)

Synes godt om

Kommentarer