Favorites from The Body Shop

Kære læsere.
Jeg har, siden The Body Shop blev opkøbt af et cruelty-free brand, været kæmpe fan! Jeg elsker alt, de står inde og kæmper for, og så elsker jeg bare deres produkter!
Nogle produkter virker bedre end andre, men det er også det fede ved, at de har så mange forskellige serier, der har fokus på hver sin ting.

Jeg købte disse tre i Ringsted Outlet, hvor jeg efterhånden har shoppet en del! Det var egentlig ret spontant, da det aldrig helt er til at vide, hvad de har i butikken.
Jeg blev så glædeligt overrasket, da jeg om aftenen skulle prøve renseskummen og Wonderblur cremen! Efter første vask og påføring af cremen, kunne jeg se, hvor lækker min hud blev, og det synes jeg ellers kan være svært at se så hurtigt på min hud normalt, men de her er jeg blevet kæmpe fan af og håber lidt på, de stadig har dem, så jeg kan få købt et par ekstra.

Renseskummen bruger jeg til at rense makeup af på huden - kun huden! Ikke øjenene, der bruger jeg en øjenmakeupfjerner. Det er simpelthen en skum, der kommer ud af pumpen, og så kører jeg den rundt i ansigtet med hænderne, indtil jeg føler at huden er helt ren. Derefter skyller jeg efter med vand, og så er huden helt lækker og ren.

Wonderblur smører jeg på efter, og også inden jeg lægger makeup, den giver en mat, pæn og meget ensfarvet hud. Jeg føler, min hud er helt pæn efter disse to produkter.

Lip and cheek sticken er også blevet en kæmpe favorit! Jeg ledte egentlig efter en blush stick, da jeg synes det virker mere naturligt og nemt at have på i varmen uden at behøve at tage for meget makeup på. Den er nem til lige at pifte det hele lidt op og give den smukkeste farve til kinderne. Den er nem for mig at blende ud, og det er nemt at bygge den op, så jeg føler ikke, man kan komme galt af sted med den.

Jeg ville så gerne have købt flere af dem, da de desværre ikke er til at finde på The Body Shops hjemmeside, og da den er købt i Outlettet, går jeg udfra, det er fordi den er helt udgået. Øv! Jeg ville gerne havde haft flere af dem.
Jeg ved ikke, hvad jeg gør når den er brugt op. Jeg kan selvfølglig finde andre blush sticks fra andre mærker, men kender I ikke det, når man har fundet en favorit? Så har man slet ikke lyst til at prøve andet. Heldigvis er den drøj i brug, så forhåbentlig har jeg den længe, og i mellemtiden må jeg lede efter andre alternativer.
(Det her skrev jeg, før jeg kom tilbage og fandt ud af, de havde flere af dem alligevel, så jeg fik lige købt et par stykker mere af dem! I forstår vist min begejstring. Det er dog kun i Outletten, de er at finde)

Nutriganics Foaming Face Wash og Drops Of Youth Wonderblur er heldigvis stadig til at få fat i, både i Ringsted Outlet og i de almindelige butikker, så dem kan jeg bestemt anbefale Jer.

Må I have en fantastisk dag!

💋 Emilia

Synes godt om

Kommentarer