Feels like home ~ in a new way

Glædelig tirsdag, mine kære læsere.

Jeg elsker at flytte lidt rundt på tingene i lejligheden, det giver mig altid en følelse af noget helt nyt. Vi har ikke en formue at gøre godt med herhjemme, så skal der ske noget nyt, kræver det opsparing eller at være lidt fantasifuld og kreativ.

Jeg har længe været irriteret over, at vores store spejl stod inde ved siden af Daniels computer, hvor han eller stolen altid var foran. Jeg har flere gange tænkt på at flytte det, men ikke været helt sikker på, hvor jeg skulle stille det, så det stadig stod nogenlunde frit, men også sikkert uden en risiko for at vælte.

Helt tilfældigt fik jeg nok i går og ville prøve at flytte det uden en plan for, hvor det så skulle stå, men fandt på vejen den perfekte plads i vores gang. Ikke nok med at gangen og spejlet komplementerer hinanden så fint, så er det også praktisk og meget nemmere at bruge det!

Jeg har derudover også længe været vildt træt af vores sofabord. Det er kedeligt, ridset og slet ikke min stil! Men jeg vil ikke bare købe et nyt sofabord bare for at få et nyt, det skal være det helt rigtige næste gang. I mellemtiden har jeg tænkt på, hvordan jeg kunne få det til at se mindre grimt og mere kønt ud i stedet.

Det har resulteret i, at jeg fik købt marmorfolie, som klippes ud sættes på borde, hylder eller hvor man har lyst til at sætte det.

Det er ikke fuldstændig perfekt, da ridserne fra bordet stadig kan ses igennem, men det er blevet så meget pænere, og jeg er faktisk rigtig glad for det nu!

Det er sjovt, hvordan små ting kan gøre så meget godt. Jeg elsker at gøre noget ud af mit hjem! Det er det sted, jeg opholder mig mest og derfor også vigtigt, at jeg føler mig godt tilpas der.

Jeg ønsker jer en helt fantastisk tirsdag!

Xx

Emilia

Synes godt om

Kommentarer