Fine detaljer

Kære læsere.

Så blev det endnu engang onsdag, og alt for mange dage er gået siden mit sidste indlæg. Der foregår så meget for tiden, og mit hovede kan ikke helt finde ro til at fokusere. Der er mange praktiske ting, der ikke er til helt at få styr på, og det sætter virkelig gang i stress og angst.

I weekenden tillod jeg mig selv at koble helt fra, så godt jeg kunne, og tog til Køge Festuge med de dejligste venner; min veninde og hendes kæreste. Vi havde den hyggeligste aften, hvilket var lige, hvad jeg havde brug for!

Typisk nok er jeg helt udmattet et par dage efter, men det hjælper heller ikke på det, når hverdagen vender tilbage. Tilbage til virkeligheden og alt det, som er mindre sjovt lige nu. Jeg satser virkelig på, at denne uge giver flere svar end spørgsmål.

For at gå over til noget helt andet, så er jeg obsessed(!!) med smykker for tiden! Jeg har altid syntes, at smykker var den fineste pynt, men det er ikke altid, at jeg har gået så voldsomt meget op i det - som nu. Nu er jeg helt vild med, hvad det kan gøre ved et outfit, men også éns udstråling, for det synes jeg nemlig, at det kan noget med! Jeg føler virkelig, at man hurtigt kan se så elegant eller cool ud igennem et smykke, og det behøver virkelig ikke at gøre meget, men bare den lille, fine detalje kan pifte et helt outfit op såvel som det kan gøre noget ved ens udstråling.

Jeg siger ikke, at det har noget som helst med ens personlighed at gøre, det er jo stadig en overflødig ting, men man må jo gerne ville udstråle noget udadtil, hvilket en tøjstil jo egentlig også gør. Man skal bare kunne skille tingene ad. Det betegner ikke en som person, men kan stadigvæk gøre meget - det synes jeg er interessant!

Pilgrims smykker har jeg altid været ret vild med. De har prisklasser, som alle kan være med på, og kvaliteten er virkelig god. De følger med på moden, samtidig med at de også skiller sig ud med deres egen stil - der er noget til enhver smag!

Noget jeg også er helt vild med er deres justering af ringe; jeg har så tynde fingre, at jeg sjældent kan passe en normal størrelse, selvom der endda er lavet ringe i flere størrelser. Sjældent kan jeg have ringen siddende på den finger, som jeg ønsker, hvis jeg overhovedet kan passe den, og det er virkelig frustrerende til tider! Men Pilgrims ringe kan justeres, så jeg kan passe dem på lige dén finger, jeg ønsker, og det giver mig derfor også et meget større udvalg, da jeg ikke behøver gå på kompromis med stil og størrelse - det passer bare!

Jeg er bare generelt vild med, at jeg ved hjælp af et par fine øreringe, en halskæde og et par ringe kan fuldende et, måske simpelt, outfit.

I kan finde alle deres smykker her.

Må I have en vidunderlig dag!

Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer