Five fun/random facts about me

Kære læsere.
I dag har jeg tænkt mig at udgive et indlæg, som omhandler noget, jeg selv elsker at læse på andres blogs; nemlig fun facts about me.

Jeg elsker selv at læse det om andre, da det føles som om man på en eller anden måde lærer dem at kende på en lidt mere personlig og sjov måde, selvom det er små, lidt ligegyldige, ting. Det er på en måde med til at definere en lidt som person.

Jeg ved ikke, om det på nogen måde er interessant at læse den slags om mig, men tænkte nu alligevel, at det kunne være meget sjovt.

1 | Jeg elsker tarteletbunde! Jeg kan spise dem uden noget som helst til, og så kan jeg finde på at spise dem som en snack, hvis der ikke er så meget andet. Hvor er det egentlig sært, når jeg ser det skrevet ned.

2 | Jeg er seriøst nusse-afhængig. Jeg hader selv at nusse andre, men jeg ELSKER at blive nusset! Det er nogle gange lidt et problem, hvis Daniel og jeg ligger i sofaen og ser film, og han bare lige snitter mit ben, så ender det sådan her: “årh, hvor var det dejligt dér, vil du ikke nok nusse mig?”

3 | Jeg har en kæmpe frygt for, at der sker mine dyr noget. Det har alle nok, men jeg kan have mareridt om det. Det har jeg faktisk altid haft. Jeg kan huske, at jeg havde mareridt om, at mine marsvin kom til skade og døde, da jeg var lille.
De fleste synes, at jeg er meget pylret omkring mine dyr, men der må bare ikke ske dem noget!

4 | Jeg har en lang storetå. Det er ret frustrerende til tider, da jeg samtidig har meget smalle og ellers små fødder, men jeg er altid nødt til at have sko en størrelse større, end hvad der nok egentlig passer til min fod, fordi min storetå er lidt for lang...

5 | Jeg kan simpelthen ikke gå med bare fødder indenfor. Jeg hader tanken om, alt dét, der kan sætte sig under min fod fra gulvet. Jeg skynder mig altid at tage sokker på, så snart jeg kommer ud af badet.

Det var lidt sjove/random facts om mig. Jeg håber, I kunne lide det! Endelig fortæl mig, hvad I synes; om det er noget, jeg skal lave mere af.

Hav en helt fantastisk lørdag, mine kære!

Xx
Emilia

Synes godt om

Kommentarer