Flamingo kimono/dress

Kære læsere.
Jeg håber, I har en dejlig uge indtil videre.

Det er interessant, hvor forskelligt folk ser på mode - og hvad de mener er mode. Det er en svær ting, når man vil have noget på, der virker lidt anderledes, da der altid vil være dem, der synes det ser fantastisk ud, og så er der dem, der slet ikke kan se det fine ved det - og heldigvis for det! Det ville være kedeligt, hvis vi alle sammen havde samme mening. Når det så er sagt, så kan det være ekstremt grænseoverskridende at bære noget, der er lidt mere anderledes, som der med sikkerhed vil lægges lidt mere mærke til.

Denne kimono jeg har på her på billederne er vel egentlig ikke så anderledes eller mere ekstrem end meget andet, men måden jeg kan lide at bære den på er måske. Den kan virke meget morgenkåbeagtigt - specielt hvis man spørg Daniel, hehe! Men det er jeg faktisk ret vild med. Jeg kan generelt godt lide tøj, der kan minde lidt om nattøj, men samtidig er ret stilet.

Jeg kan jo også sagtens vælge at have den åben med andet tøj indenunder, og jeg synes begge dele er så fint! Men jeg foretrækker, lige nu i hvert fald, at bære den lukket som en kjole, og det udfordrer mig lidt, da jeg synes det er grænseoverskridende, at nogle måske vil se det, som om jeg har en morgenkåbe på. Det skal jeg så prøve at være ligeglad med og acceptere, at de kan tænke sit, men samtidig gå udfra, at de også kan regne ud, at jeg ikke er gået ud i morgenkåbe. Jeg føler mig fin, og det er det vigtigste.

Nogle vil måske slet ikke overveje alle de ting, som jeg gør, og vil bare tage det på, hvis det er det, de selv føler sig godt tilpas i, hvilket jeg virkelig beundrer. Jeg synes bare, det er interessant at få skrevet mine tanker ned omkring alt det, der går igennem mit hovede, når jeg skal klæde mig på eller gøre lidt ekstra ud af mig selv.
Måske er der også andre, der sidder og har de helt samme tanker? Så ved jeg, at jeg selv kan synes det er rart at læse andre, der kan sidde med samme tanker og bekymringer, da intet er dumt at føle eller tænke.

Solskinskram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer