Følelsen af efterår

Kære venner.
Jeg prøver at opdatere Jer så ofte som muligt, og det var egentlig meningen, at jeg ville gøre det i går, men jeg havde en dag, hvor angsten var lidt mere til stede. Det gør, at jeg til tider har lidt svært ved at finde ro til at sætte mig og samle tankerne.
I går ærgrede det mig helt vildt, for jeg ville så gerne skrive til Jer, og jeg glædede mig bare til, at dagen var ovre, så jeg kunne komme i gang i dag!

Selvom vi stadig er i sommermånederne, og det for tiden er bedre vejr, så begynder jeg at indstille mig på, at sommeren snart er helt slut. Jeg føler, at morgenenerne er blevet koldere, og jeg har faktisk lidt lyst til at gemme mig i store, hyggelige trøjer.
Jeg ser da helst, at det gode vejr lige fortsætter til august måned er forbi, men da det jo er den sidste officielle sommermåned, så begynder jeg mentalt at forberede mig på, at det snart er tid til kulde, tykke jakker og støvler igen.

Selvom jeg slet ikke føler, vi har haft nok sommer, og jeg godt kunne bruge noget mere, så ser jeg også lidt frem til efteråret og vinteren. Der er altid en helt særlig, hyggelig stemning, når efteråret kommer.
Det er så hyggeligt, når man kan gå rundt i striktrøjer og tykke sokker, og så elsker jeg stilen! Der er bare noget fedt over et par højtaljede jeans og en stor striktrøje <3

Synes godt om

Kommentarer

Nikki Lund,
Åh, jeg er helt med på båden! Efterår har altid været min yndlings årstid, det er så hyggeligt, striktrøjer og fine frakker og det lidt mørkere vejr. 😊 Kram, http://nikkilund.dk
nikkilund.dk
Emilia Eline
,
Ja, det er nemlig så hyggeligt og fint! Og de smukke farver, der hører med efteråret er også bare helt fantastisk 😊