Forandringer - gode som dårlige

Glædelig tirsdag, mine kære.
Min sidste uge har simpelthen været lidt af en rutchetur for mig, og jeg har bare ikke haft overskud til at give lyd fra mig. Mine to fugle skulle en tur til dyrelægen i torsdags, og det har stresset mig ret meget dagene op til. Jeg knytter mig helt ekstremt til mine dyr, og jeg hader, når de har det skidt - specielt når dyrelægen er en nødvendighed. De har det helt fint nu, og der var heldigvis ikke noget alvorligt, men bare ugen op til dyrelægebesøget har været stressende for mig.
Specielt det med også at skulle have dem i et mindre bur og med på turen, har jeg stresset meget over, da jeg er alt for forsigtig, når det er nødvendigt at fange dem og ikke lade dem komme til mig. Det bliver altid lidt af et cirkus.

De fleste mener nok også, at jeg er meget pylret omkring mine dyr, men jeg kan bare ikke lade være. De bliver jo ens lille familie uanset, hvor små eller store de er. Man vil gøre alt for, at ens små babyer har det godt <3 Jeg elsker mine små fjerbolde så utroligt højt, og man bliver virkelig overrasket over, hvor stor en personlighed sådan en lille pip har! Det er helt fantastisk. Jeg vil i hvert fald ikke undvære for noget i verden at stå op til deres glade pip hver dag, det er noget af det dejligste og hyggeligste!

Som I nok kan se, har jeg også været en tur hos frisøren - en meget dygtig frisør og helt bestemt et besøg værd. At jeg har lidt svært ved at vænne mig til frisuren er en anden sag. Man har altid en idé om, hvad man vil have og hvordan man vil se ud, og det er jo svært at helt at forudse, man må bare tage chancen, hvis man virkelig har lyst til at prøve noget nyt. Jeg glæder mig nok lidt til, at det er faldet mere til og er vokset lidt igen. Jeg skubber det også mere over til siden end at have det helt som pandehår, men det kan være, det ændrer sig efter lidt tid. Uanset skulle det bare prøves, ellers havde jeg nok ikke kunne få idéen ud af hovedet, haha. Nu må jeg bare finde min måde at sætte det, for det er nu meget rart med lidt frisure, jeg skal bare lige lære at håndtere det.

Det er meget rart, at jeg har besluttet mig for den frisure nu, hvor det begynder at blive koldere. Jeg er altså virkelig begyndt at få den der hyggelige efterårsfølelse! Jeg elsker, at jeg kan begynde at gå i striktrøjer herhjemme uden at få hedeslag - de er så fine og hyggelige <3

Synes godt om

Kommentarer