Forårets positive effekt

Glædelig tirsdag, kære læsere.

Jeg sidder her i sofaen med Loui ved siden af mig, og Milo, der sidder i buret og snakker(selvom han har mulighed for at komme ud at få luftet vingerne) og en skål med vindruer på bordet ved siden af mig. Selvom jeg sidder indenfor, nyder jeg det lys, der kommer af at solen står ind gennem vinduerne og varmer lejligheden.

Foråret giver mig så meget mere overskud, og det er helt vildt, hvor meget solen påvirker humøret! Jeg får pludseligt en glæde, jeg sjældent mærker på andre tidspunkter af året end forår og sommer, og det er virkelig et glædeligt gensyn, når den kigger frem fra sit vinterhi!

Egentlig er jeg ikke en person, der går særlig meget op i at det hele skal være alt for sundt, men selvfølgelig sundt nok uden at det bliver kedeligt. Jeg er lidt af den holdning, at det også er sundt at nyde livet - med måde selvfølgelig! Jeg har respekt for dem, der kan holde en kur/livsstil på en sund og fornuftig måde, da jeg nok selv er lidt for glad for mad til at ændre noget.

Jeg føler dog heller ikke, at jeg har behov for det. Dog kan jeg til tider godt mærke, hvis jeg har levet lidt for usundt, men så er det også, som om at al den fede mad slet ikke smager lige så godt som efter en pause fra det. Hvorfor kommer jeg egentlig ind på alt det? Jeg er slet ikke ekspert på området! Faktisk ville jeg bare gerne nå frem til, at foråret og sommeren altid giver mig lyst til frugt og lidt mere let og frisk mad, hvilket er ret dejligt! Altså lige indtil jeg får lyst til lidt fed mad igen, men det er jo også en form for balance, haha.

Det føles skønt, når lysten til frugt, grønt og juice/lemonade i stedet for sodavand kommer helt naturligt, da det også altid giver mig lidt bedre samvittighed i forhold til min krop - og med det mener jeg udelukkende helbredsmæssigt. Jeg vil aldrig sidde at prædike om at leve sundt for en smuk krop eller andet, og hvis jeg endelig skulle skrive om det, ville det udelukkende være grundet tanker omkring mig selv og ingen andre, men det emne holder jeg mig fra. Jeg kan bare godt lide at vide, at jeg passer lidt på mig selv, og i stedet for at fylde mig selv op med fed mad for ofte, så kommer det naturligt, og så ved jeg, at jeg vil nyde det endnu mere.

Dog kan jeg fortælle, at jeg slutter min dag af med hotdogs til aftensmad med veganske pølser - mmm! Det fik vi også i går, og det smagte lækkert!

Er jeg den eneste, der får mere lyst til frugt og grønt her i de mere solrige dage?

Hav en fortsat vidunderlig tirsdag!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer