Friday Vibes

Godmorgen, mine kære.
Så blev det fredag! Nu er det nok sommerferie for de fleste, men virker fredag ikke bare altid lidt mere glad og festlig? Egentlig måtte hver dag jo helst gerne være en fest, men når det så er sagt, så er det rart at have små ting, man værdsætter lidt ekstra.

Jeg ved egentlig ikke, om jeg værdsætter fredag højere end andre dage, men der er nu alligevel noget over den.

I dag skal jeg ud med min søde veninde, og vi skal tøsehygge på højeste plan. Vi skal nyde et par lækre coctails og snakke om alt mellem himmel og jord. Vi ses ikke så ofte, som vi begge ønsker, men når vi ses er der altid så meget at snakke om, at der ikke findes nok tid.

Det er en fantastisk måde at starte weekenden på og en god måde at ‘fejre’ fredag på. Jeg er stor fan!

Skal I lave noget spændende i weekenden?

Xx
Emilia

Synes godt om

Kommentarer

Good site! I really love how it is easy on my eyes and tthe data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post hhas ben made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!
medium.com/
Emilia Eline
,
It’s so lovely to hear that you like it! I do my very best to make it a good experience for everyone <3 I think you have done it right! You should now get a notification, when I post somehting new. Otherwise you can follow me on Bloglovin. Have a wonderful day!