Fuldend dit look

Indlægget er sponsoreret af Emma.dk

Godaften, kære læsere.

Jeg har haft lidt afstand til bloggen de seneste dage, da weekenden har været lidt af en følelsesmæssig rutchetur. Der har bare været en del kaos, som jeg ikke vil nærmere ind på - men forhåbentlig har weekendens storm af kaos lagt sig for nu!
For engangsskyld er jeg ekstra glad for at gå mandagen i møde.

Jeg har virkelig set frem til mere overskud, da jeg har så mange idéer for tiden i forhold til tøj, makeup og hår, som jeg har brug for at udleve lidt.

Det varierer meget, hvad der inspirerer mig, og derfor er det altså også nogle gange svært for mig at tage til frisøren eller andet, der er mere permanent, da jeg aldrig helt ved, hvor længe jeg vil være vild med det i så høj en grad. Dog synes jeg, at det er enormt hyggeligt og interessant at eksperimentere med makeup og tøj!

Lige for tiden er jeg vildt inspireret af 60’er -og retro generelt - stilen og prøver mig lidt frem med tøj, hår og makeup - måske det også kan ses på mine billeder både på Instagram og i dette indlæg, haha.

Specielt øjenmakeup og læber føler jeg gør en kæmpe forskel for den stil, man ønsker indenfor makeup. Jeg eksperimentere meget med begge dele lige for tiden og prøver nye farver og produkter.

Jeg har lige fundet et nyt makeup og hudplejemærke, som virker så lækkert! I dag har jeg for første gang prøvet nogle af deres produkter, som er deres lipliner og læbestift - begge i farven Nude.

Jeg er helt overrasket over, hvor flotte mine læber kan se ud med en neutral farve! Jeg er da vant til de neutrale farver, men det gør virkelig en forskel, hvordan farven lægger sig på læberne, og jeg synes The Organic Pharmacys læbestift lægger sig så fint og flatterende!

Neglelakken er en virkelig fin detalje at tilføje til den ønskede stil sammen med makeuppen, og samtidig med at vi snart bør gå foråret rigtigt i møde, føler jeg at de lyse farver passer perfekt til at fuldende looket OG give en følelse af forår.

I forhold til mit hår er jeg virkelig på bar bund lige for tiden. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der skal ske med det. Jeg er ret tilfreds med, at det har en længe og frisure, jeg altid føler mig sikker på, men føler samtidig at længden tynger det enormt.

Jeg plejede at have lidt fald/krøl i håret, men jeg tror, at i takt med at det er blevet længere, så kan håret ikke længere holde på det og i stedet bliver det meget fladt. Det har gjort, at jeg har haft svært ved at finde produkter, der rent faktisk kan løfte håret lidt og samtidig holde på det.

Jeg har i dag modtaget Kevin Murphy Super.Goo, som er en gelevoks, der skal kunne give hold til håret, så man kan sætte det, som man har lyst og samtidig bevare frisuren, hvilket er så rart! Jeg er virkelig træt af produkter, der skal kunne gøre sætte håret, men ikke kan holde det særlig lang tid.

Super.Goo skal også kunne give lidt krøl til håret afhængig af, hvordan man vælger at style det, men som er en favorit for mig, da jeg virkelig har savnet et produkt, der kunne gøre dette til de dage, tiden ikke er til at krølle håret med krøllejern!

Jeg er spændt på, om jeg kan få fuldendt mit look med denne gel ved at få sat håret i samme stil som makeup og tøj - hvis ikke er det min egen skyld, da denne gel vist uden tvivl vil gøre sit arbejde! Den virker helt ekstremt stærk(på en god måde).

Som skrevet øverst er indlægget her sponsoreret af Emma.dk. De har et kæmpe udvalg af mærker til gode priser både indenfor makeup, hudpleje, husholdning osv. For 85 kr. om måneden får man de bedste tilbud på lækre produkter! Den hyldest skal de lige have.

Hav en vidunderlig mandag, mine kære!

Kram,

Emilia

 

Synes godt om

Kommentarer