Genbrugs Haul

Godaften, kære læsere.

Jeg har langt om længe fået nulstillet min gamle bærbar, så nu kan jeg endelig sidde at skrive ordentligt. Jeg har en iPad med tastatur til, hvilket også fungerer ret godt, men systemet på den sammen med opsætningen herinde fungerer ikke altid optimalt. Måske det også kan give mig lidt mere overskud til at skrive? Nu skal jeg ikke sidde at kæmpe en kamp for at få det hele sat pænt op i hvert indlæg, jeg laver. Så nu håber jeg bare, at denne computer holder ud lidt endnu!

Det er en lidt ældre sag af en bærbar at være og er flittigt brugt igennem tiden, så den gør det vel egentlig ret godt. Nu er den bare tømt for alt, og jeg vil udelukkende bruge den til at få skrevet ordentlige blogindlæg - en ny computer er simpelthen bare ikke en mulighed lige nu, så det er med at passe på denne gamle sag.

Genbrugs Haul

I onsdags var jeg en tur til Næstved og kigge på genbrugsbutikker sammen med min søde mor. Det føles som evigheder siden, jeg sidst har været rigtigt inde i Næstved by, og de har så mange gode genbrugsbutikker, som jeg har savnet! Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et lille "Genbrugs Haul" - som faktisk var tiltænkt inspiration til hjemmet såvel som tøj, men det blev altså "kun" til tøj og smykker - så I kan se lidt af, hvad jeg har købt.

Jeg er selv ret vild med at læse og se videoer om den slags, da det er med til at åbne mine øjne lidt mere op for, hvad der kan være pænt og på den måde blive inspireret. Normalt viser jeg det lidt mere efterhånden med en blanding af alt muligt, men nu tænkte jeg, da min tur til Næstved var et genbrugsshoppings-formål, at jeg ville prøve at lave et lille haul ud af det.

Genbrugs Fashion

Jeg fandt simpelthen så meget tøj den dag! Jeg er virkelig nødt til at få sorteret i alt det, jeg efterhånden har, da tøjet snart har lige så faste pladser udenfor klædeskabet som indeni. Men meget fint tøj fandt jeg, hvis jeg selv skal sige det - og et par fine clip on øreringe!

Jeg har glemt at skrive priser ned på det forskellige, men det hele ligger mellem 10-50 kr., så alt er fuldstændig overkommeligt! Dog har jeg prøvet at skrive en nogenlunde pris, da jeg næsten kan huske priserne på det forskellige.

På billederne har jeg prøvet at lave outfits udelukkende med det tøj, jeg har købt og synes egentlig selv, jeg har klaret det ret godt. Der er få ting, der ikke er genbrug som bælter og lidt smykker(blandet med genbrug og nyt).

Lang mønstret kjole 40 kr.

Levis Jeans 17,5 kr. (Der var halv pris) og bluse/toppen 40 kr.

Den smukkeste mintgrønne kjole til 50 kr. Kostede normalt 100 kr., men der var også halv pris. På et par af billederne har jeg har prøvet at sætte den sammen med den fineste lille hvide trøje, jeg også fandt samme dag. Den kostede 30 kr.

Den fineste sommernederdel; faktisk er det en kjole, men da overdelen er så lille, passer den perfekt som nederdel - så sommerlig! Den kostede ca. 25 kr.

Og sidst, men bestemt ikke mindst! Får I smykkerne at se helt tæt på. Halskæden fandt jeg i en af genbrugerne herhjemme i byen nogle dage før, men ellers er øreringene købt samme dag.
De kostede alle omkring 20 kr.

Må I have en helt vidunderlig aften!

Kram,
Emilia

 

 

Følg mig på Instagram ~ emiliaeline

Synes godt om

Kommentarer

Stine
,
Det er godt nok nogle smukke ting du har fundet. Især kjolerne, nederdelen og den hvide bluse 🙂
Emilia Eline,
Mange tak, er også helt vild med dem! ☺️ Kram
emiliaeline.dk