Getting ready for Christmas in a vulnerable time

In cooperation with Posterstore.dk

Kære læsere.

Mange ting er sket på det seneste. Min far gik bort for 3,5 uge siden efter et langt sygdomsforløb, så tiden lige nu er mærkelig, trist, hård og surrealistisk. Jeg prøver hele tiden at finde en måde at ære ham på, så når jeg laver et indlæg, der slet ikke er dedikeret til ham, så føles det helt forkert. Men jeg har bare ikke haft behov for at skrive så meget om det. Jeg har en masse fantastiske mennesker omkring mig, som jeg kan snakke med, når jeg har behov for det. Når det så er sagt, føler jeg ikke, at jeg bare kan gå i gang med et indlæg uden lige at fortælle om det - det er jo en stor del af mit liv og det vil det selvfølgelig altid være.

Han plejede at følge trofast med herinde i hvert indlæg, jeg udgav og gav altid et ‘like’ og til tider en lille kommentar. Han elskede billederne i mine indlæg og sagde altid, at jeg skrev så fint. Så inden jeg fortsætter indlægget med noget helt andet, skal han bare lige have denne plads først. Han ville have elsket at blive nævnt herinde, så forhåbentlig ser han med et sted fra med et smil på læben. Det er jeg ret sikker på, at han gør.

Vi nærmer os jul - en varm og hyggelig tid fyldt med kærlighed og glæde. En tid der for nogen af os også er hård og sårbar med et minde om de mennesker, man ikke kan tilbringe denne højtid med. Jeg kan godt lide at tænke og tro på, at de stadig er en del af det og glædes og fejrer det med os, selvom vi ikke kan se dem. De er altid med os.

Jeg er allerede godt i gang med at forberede mig til jul, og det har jeg faktisk været i et godt stykke tid. Når jeg lige finder noget, der er ekstra fint og julet(som man jo finder mange steder nu), så ender det tit med at skulle med mig hjem. Stemningen er så varm og hyggelig, og når nu det kun er den ene måned om året, der er så speciel, starter jeg gerne lidt før. Heldigvis har jeg en kæreste, der er lige så stor fan af jul som jeg selv.

En del af mig er også ret vild med stilen, der skaber en sand cafévibe, selvom det også er ret kliché. Synes det er så hyggeligt, og ting bliver jo ikke kliché for ingenting, vel?! Den stemning, der ofte er på de hyggeligste caféer, kan jeg godt lide man kan tage med hjem i sit eget køkken - en kaffe kan på en eller anden mærkelig måde også komme til at smage bedre af den simple årsag, synes jeg! Det er hele denne oplevelse af sand hygge, der skaber en helhed.

Grundet Black Friday har jeg endnu engang fået lov til at forære Jer en rabatkode, der denne gang giver hele 55% på et stort udvalg af plakater hos Posterstore.dk - de har simpelthen så mange smukke billeder! Som I måske kan fornemme er en stor del af de billeder, som jeg har bestilt hjem på det seneste, været inspireret af den begyndende vinter og kommende juletid. Det giver bare lidt ekstra hygge og varme til den kolde tid. Se deres fine udvalg her


Koden er emiliaeline55 , og den gælder på hele https://posterstore.dk/ - pånær rammer og kategorien ‘Selection’. Koden gælder fra 26. - 30. november. God fornøjelse!


Må I få en helt fantastisk fredag og weekend!


Kram,

Emilia

Synes godt om