Girl(s) night in

Glædelig søndag, kære læsere.

Jeg håber, I har haft en skøn weekend! Lige nu, imens jeg skriver dette indlæg, er det lørdag(altså i går) og jeg sidder ved spisebordet med et glas jordbærgin med lemonade og en skål vandmelon. Daniel tog af sted til koncert i går med sin far og lillebror og er det også i dag, derfor kommer han først hjem i morgen. Så jeg tænkte, at jeg ville gøre det lidt hyggeligt for mig selv.

Det er ikke, fordi jeg jubler over at Daniel ikke er hjemme, og jeg savner ham altid, når vi ikke er sammen! Men når det nu skal være, så nyder jeg også min alenetid, og når jeg skal være alene om aftenen, formår jeg altid at lave det lidt ekstra hyggeligt for mig selv end på en helt almindelig hverdag.

Der er bare noget specielt over at kunne sætte sig med et glas et eller andet, noget lækkert spiseligt og gøre et eller andet tøset som at lægge en ansigtsmaske eller neglelak - måske endda begge dele! Det er bare ikke helt det samme at gøre på en helt almindelig eftermiddag, hvor en drink ikke altid passer ind på helt samme måde - dog er der jo altid kaffen! Men jo, en rigtig tøseaften er skøn, og jeg har intet imod, at jeg er den eneste, der deltager i min lille fest - med selskab fra Loui og Milo selvfølgelig, men de er vist ret ligeglade med mine små interesser.

Søndag;

Senere kommer min veninde på besøg, så dagen i dag vil uden tvivl stå på en masse tøsehygge igen, igen - og jeg klager ikke! Det er skønt med venindeselskab og med vores uendelige behov for at udveksle ord, vil det aldrig blive kedeligt. Vi har altid alverdens ting, vi mangler at fortælle hinanden, tanker der skal siges højt, minder, meninger osv. Jeg elsker det!

Forhåbentligt kan jeg også få lokket hende med på et lille glas gin, da jeg langt om længe har fundet en god jordbærgin, som passer perfekt til tøsehygge! Jeg har fundet ud af, at den smager virkelig godt sammen med en Rose Lemonade og et par frosne jordbær - så lækkert!

Det kan godt være lidt svært at få lavet en drink, jeg synes smager virkelig godt, og jeg prøver mig altså virkelig frem herhjemme, når jeg får taget mig sammen til en drink, men det er lidt svært at blive klog på opskrifter, metoder og den slags. Jeg skal helst have det rimelig sødt, og det er nogle gange svært lige at vide hvilken blanding, der udgør hvad. Derfor er jeg ret så begejstret for denne ny gin og blandingen af den! Forhåbentligt synes min veninde det samme!

Må I have en helt vidunderlig søndag, alle sammen!

Kram,
Emilia

 

 

Følg mig på Instagram ~ emiliaeline

Synes godt om

Kommentarer