Giv håret et smukt strandlook

Indlægget er sponsoreret af Emma.dk

Godaften, kære læsere.

Nu har jeg efterhånden skrevet en masse om sommertøj og makeup, men jeg synes personligt selv, at håret er en ret vigtig del - altså for mit udseende. Jeg siger ikke, at det bare er sådan for alle, og vi er jo alle smukke på hver vores måde.

Men skønhed er en stor passion for mig, så derfor er det også svært for mig ikke at tale om det på den måde. Hår er faktisk et emne, jeg altid har lidt svært ved, da jeg egentlig ikke føler, at jeg kan komme med noget specielt inspirerende i forhold til mit hår. Jeg har da mine metoder og rutiner, men jeg synes ikke altid, at mit hår ser så vildt spændende ud. Det er nok også lidt, fordi jeg mangler at få det klippet i en frisure, der bare er MIG.

Førhen havde jeg det klippet i frisurer med en del etager, der fremhævede naturligt krøl, hvilket jeg var helt vild med! Jeg har altid syntes, at krøllet hår passede mig bedst, men nu skal jeg sidde med et krøllejern hver gang, jeg vil have lidt krøl, hvilket jeg med sikkerhed også stadig vil tage i brug uanset, men det er rart at kunne blive lidt tilfreds uden at behøve at sætte dén ekstra tid af hver gang.

Jeg har leget lidt med tanken om at tage chancen hos en frisør og få klippet det i etager igen. Mit hår er ikke tyndt, men det er ret fint, og jeg kan være lidt nervøs for, at det bliver tyndet for meget. Det gjorde det egentlig ikke dengang, men det er nogle år siden, at det har været klippet på dén måde, og jeg er helt nervøs for, om mit hår mon har ændret sig siden. Det tror jeg dog ikke, men man ved aldrig! Forhåbentligt ved frisøren det - altså om det kan lade sig gøre.

Imens jeg får taget mig sammen til en frisørtid, har jeg kigget meget rundt efter nogle lækre hårprodukter, der kan give lidt liv til mit hår. Specielt her om sommeren må det virkelig gerne være lidt mere livligt, fyldigt, krøllet og vildt - en rigtig dag-på-stranden-look! Med lidt ekstra til.

Dertil har jeg fundet nogle ret lækre produkter, der resulterer i en ret så tilfredstillende hår-rutine. Jeg er på ingen måde ekspert på området, og vi har jo alle hvet sit hår, der har sit eget liv; men jeg tror alligevel disse produkter vil kunne gøre de fleste glade.

Hvis I skulle være interesseret i farven på mine læber, så er det denne fine Lip Gloss/Colour fra Barry M(Køb her). Den giver en passende mængde fugt og tilføjer den fineste, sarte farve til læberne - perfekt til sommer!


Jeg vil prøve at forklare jer lidt, hvordan min rutine hænger sammen, så I kan få en idé om, hvordan jeg bruger produkterne. Samtidig skal det siges, at de er købt på Emma.dk, der har produkterne meget billigere end andre steder, hvilket bare kun er et plus, hvis de har det, man leder efter.

Min rutine;


Efter et bad, hvor håret er blevet vasket, tørrer jeg det igennem med håndklædet - hvor jeg “gramser” det op for at fremtvinge lidt ekstra fylde og krøl - til det kun er fugtigt. Derefter tager jeg Kevin Murphys Killer.Waves(Køb her) og sprayer i håret, til jeg synes jeg har fået nok krøl og fylde.

Når det har fået lov at sidde lidt, og håret har lufttørret, tilføjer jeg Kevin Murphys Hair.Resort.Spray(Køb her), som giver dét strandlook, mange af os godt kan lide. Den er også god til at give lidt fald i håret, hvilket er perfekt, når når man samtidig prøver at fremhæve krøller med Killer.Waves.

Som en ekstra tilføjelse sprayer jeg Amika Un.Done Volume and matte texture spray(Køb her) for at løfte håret lidt - bare som lidt ekstra.

Til sidst slutter jeg af med Amika Fluxus touchable hairspray(Køb her) for at få håret til at holde.

Jeg håber, at min forklaring gav mening, og at I fandt den behjælpelig! Det er ikke altid, at jeg er særlig god til at forklare på den måde, men forhåbentlig bestod jeg lige.

Må I have en helt vidunderlig aften, mine kære.

Kram,
Emilia

 

 

Følg mig på Instagram ~ emiliaeline

Synes godt om

Kommentarer